Topper Kloetinge-SHO gestaakt na blessure scheidsrechter

EERSTE KLASSE B I VideoKLOETINGE – De topper tussen Kloetinge en SHO in de eerste klasse B is zaterdag na 45 minuten gestaakt. Door een blessure bij de scheidsrechter is na de eerste helft een punt achter het duel gezet, bij een 1-0-voorsprong voor de Zeeuwen.

Het duel met SHO moest voor Kloetinge het begin worden van een eindsprint richting de titel. De ploeg heeft drie punten achterstand op Rijsoord en SHO en beide teams moesten nog op bezoek bij Kloetinge én treffen tussendoor elkaar ook nog. 

Zaterdag was Kloetinge-SHO dus het eerste affiche van het kampioensdrieluik. Kloetinge was op weg het gat met de nummer twee uit Oud-Beijerland te dichten. Halverwege stond het, na een rommelige eerste helft, 1-0 voor de Zeeuwen. Thijs van den Dries maakte na een halfuur de enige goal.

Volledig scherm
Thijs van den Dries, de maker van de 1-0 tegen SHO. © Ron Quinten

Maar Kloetinge kreeg niet de kans de drie belangrijke punten zaterdag definitief veilig te stellen. De scheidsrechter bleek tijdens de rust namelijk geblesseerd en er moest naar een vervanger worden gezocht. Omdat die niet werd gevonden, werd het duel definitief gestaakt.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. PSV ziet potentie in keeper Van Lare (16) en beloont jonge Zeeuw met contract
  PREMIUM

  PSV ziet potentie in keeper Van Lare (16) en beloont jonge Zeeuw met contract

  EINDHOVEN - Dat PSV veel potentie in hem ziet, was de afgelopen jaren al duidelijk geworden. Aron van Lare (16) behoort tot de talentvolste jeugdkeepers in Nederland en stond de afgelopen seizoenen vaak onder de lat bij Oranje onder 14, 15 en 16. Donderdagavond tekende de Terneuzenaar zijn eerste contract bij de Eindhovense club, waardoor hij ook de komende drie seizoenen aan PSV verbonden is. Over zijn ambities is hij duidelijk. ,,Het eerste halen is en blijft mijn doel.’’
 2. Lelijke overwinning smaakt verschrikkelijk zoet voor Bakx en Bliek
  PREMIUM

  Lelijke overwin­ning smaakt verschrik­ke­lijk zoet voor Bakx en Bliek

  DEN BOSCH - Zijn warming-up is al veertig minuten aan de gang en hij huppelt steeds van zijn linker- naar zijn rechterbeen. Ondertussen gaat zijn blik geregeld richting zijn trainer. ,,Ik zat echt te zenuwlijen’’, zegt Julius Bliek later. ,,Wanneer gaan we voor plan B, wanneer kom ik er in?’’ Het duel tussen FC Den Bosch en Go Ahead Eagles is 89 minuten oud als hij er eindelijk in mag. Nog geen minuut later ziet hij hoe Jeroen Veldmate vlak voor zijn neus de bevrijdende 0-1 binnenkopt, recht voor het uitvak, dat ontploft.