Topper Kloetinge-SHO gestaakt na blessure scheidsrechter

EERSTE KLASSE B I VideoKLOETINGE – De topper tussen Kloetinge en SHO in de eerste klasse B is zaterdag na 45 minuten gestaakt. Door een blessure bij de scheidsrechter is na de eerste helft een punt achter het duel gezet, bij een 1-0-voorsprong voor de Zeeuwen.

Het duel met SHO moest voor Kloetinge het begin worden van een eindsprint richting de titel. De ploeg heeft drie punten achterstand op Rijsoord en SHO en beide teams moesten nog op bezoek bij Kloetinge én treffen tussendoor elkaar ook nog. 

Zaterdag was Kloetinge-SHO dus het eerste affiche van het kampioensdrieluik. Kloetinge was op weg het gat met de nummer twee uit Oud-Beijerland te dichten. Halverwege stond het, na een rommelige eerste helft, 1-0 voor de Zeeuwen. Thijs van den Dries maakte na een halfuur de enige goal.

Volledig scherm
Thijs van den Dries, de maker van de 1-0 tegen SHO. © Ron Quinten

Maar Kloetinge kreeg niet de kans de drie belangrijke punten zaterdag definitief veilig te stellen. De scheidsrechter bleek tijdens de rust namelijk geblesseerd en er moest naar een vervanger worden gezocht. Omdat die niet werd gevonden, werd het duel definitief gestaakt.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschouwers’
    video

    Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschou­wers’

    VLISSINGEN - In de derde divisie zijn de twee Zeeuwse clubs al een maand onderweg, komend weekend gaan ook de overige voetbalclubs van start in de verschillende competities. Genoeg te bespreken dus in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de PZC Voetbal Vodcast, waarbij presentator Juriën Dam in gesprek gaat met sportverslaggevers Barry van der Hooft en Rudy Boogert.