Terneuzense Boys zet met zevenklapper grote stap richting titel

video / TWEEDE KLASSE ETERNEUZEN - Terneuzense Boys haalde in de tweede klasse E uit tegen MZC’11. Het inhaalduel leverde het elftal van trainer Hubert van den Hemel een zevenklapper op, want Terneuzense Boys klopte de Zierikzeese ploeg met maar liefst 7-1. 

De voorsprong op de nummer twee van de ranglijst, Bruse Boys, bedraagt met nog drie duels te gaan zes punten. Het kampioenschap komt dus in zicht.

Na een halfuur zat Terneuzense Boys al op rozen, want toen was de tussenstand al 3-0. Bart van Fraeijenhove, Miroslav Peric en Wouter Duvekot scoorden voor Terneuzense Boys. Met zijn tweede treffer, uit een strafschop, bepaalde Peric de ruststand op 4-0. 

Kort na het begin van de tweede helft kopte Martijn Backx namens MZC’11 de 4-1 binnen, maar de koploper liet zich niet van de wijs brengen. Via Van Fraeijenhove liep de ploeg uit naar 5-1. Peric maakte er 6-1 van en invaller Thomas Cornelissen, in het veld gekomen voor zijn broer Jesper, kopte de 7-1 binnen. 

Volledig scherm
Bart van Fraeijenhove maakt de 1-0 namens Terneuzense Boys tegen MZC'11 © Camile Schelstraete
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. PSV ziet potentie in keeper Van Lare (16) en beloont jonge Zeeuw met contract
  PREMIUM

  PSV ziet potentie in keeper Van Lare (16) en beloont jonge Zeeuw met contract

  EINDHOVEN - Dat PSV veel potentie in hem ziet, was de afgelopen jaren al duidelijk geworden. Aron van Lare (16) behoort tot de talentvolste jeugdkeepers in Nederland en stond de afgelopen seizoenen vaak onder de lat bij Oranje onder 14, 15 en 16. Donderdagavond tekende de Terneuzenaar zijn eerste contract bij de Eindhovense club, waardoor hij ook de komende drie seizoenen aan PSV verbonden is. Over zijn ambities is hij duidelijk. ,,Het eerste halen is en blijft mijn doel.’’
 2. Lelijke overwinning smaakt verschrikkelijk zoet voor Bakx en Bliek
  PREMIUM

  Lelijke overwin­ning smaakt verschrik­ke­lijk zoet voor Bakx en Bliek

  DEN BOSCH - Zijn warming-up is al veertig minuten aan de gang en hij huppelt steeds van zijn linker- naar zijn rechterbeen. Ondertussen gaat zijn blik geregeld richting zijn trainer. ,,Ik zat echt te zenuwlijen’’, zegt Julius Bliek later. ,,Wanneer gaan we voor plan B, wanneer kom ik er in?’’ Het duel tussen FC Den Bosch en Go Ahead Eagles is 89 minuten oud als hij er eindelijk in mag. Nog geen minuut later ziet hij hoe Jeroen Veldmate vlak voor zijn neus de bevrijdende 0-1 binnenkopt, recht voor het uitvak, dat ontploft.