Terneuzense Boys zet met zevenklapper grote stap richting titel

video / TWEEDE KLASSE ETERNEUZEN - Terneuzense Boys haalde in de tweede klasse E uit tegen MZC’11. Het inhaalduel leverde het elftal van trainer Hubert van den Hemel een zevenklapper op, want Terneuzense Boys klopte de Zierikzeese ploeg met maar liefst 7-1. 

De voorsprong op de nummer twee van de ranglijst, Bruse Boys, bedraagt met nog drie duels te gaan zes punten. Het kampioenschap komt dus in zicht.

Na een halfuur zat Terneuzense Boys al op rozen, want toen was de tussenstand al 3-0. Bart van Fraeijenhove, Miroslav Peric en Wouter Duvekot scoorden voor Terneuzense Boys. Met zijn tweede treffer, uit een strafschop, bepaalde Peric de ruststand op 4-0. 

Kort na het begin van de tweede helft kopte Martijn Backx namens MZC’11 de 4-1 binnen, maar de koploper liet zich niet van de wijs brengen. Via Van Fraeijenhove liep de ploeg uit naar 5-1. Peric maakte er 6-1 van en invaller Thomas Cornelissen, in het veld gekomen voor zijn broer Jesper, kopte de 7-1 binnen. 

Volledig scherm
Bart van Fraeijenhove maakt de 1-0 namens Terneuzense Boys tegen MZC'11 © Camile Schelstraete
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschouwers’
    video

    Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschou­wers’

    VLISSINGEN - In de derde divisie zijn de twee Zeeuwse clubs al een maand onderweg, komend weekend gaan ook de overige voetbalclubs van start in de verschillende competities. Genoeg te bespreken dus in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de PZC Voetbal Vodcast, waarbij presentator Juriën Dam in gesprek gaat met sportverslaggevers Barry van der Hooft en Rudy Boogert.