Terneuzense Boys verzekert zich tegen Krabbendijke van titel

TWEEDE KLASSE E I VideoTERNEUZEN - De champagne is zaterdagmiddag ontkurkt bij Terneuzense Boys. Dankzij een 4-0-zege op Krabbendijke - en puntenverlies van Bruse Boys - is de ploeg kampioen van de tweede klasse E.

Halverwege leek de zege al zeker voor de Zeeuws-Vlaamse koploper. Dankzij goals van Jesper Cornelissen en Miroslav Peric stond Terneuzense Boys bij rust met 2-0 voor tegen Krabbendijke. Daar kwamen na de pauze nog twee goals bij, via opnieuw Peric en Justin van Rossem.

Dat kon genoeg zijn voor het kampioenschap, maar dan moest de enige concurrent - Bruse Boys - wel punten laten liggen. En dat bleek ook het geval. Op bezoek bij serooskerke kwam de ploeg uit Bruinisse niet verder dan een 3-3-gelijkspel, waardoor Terneuzense Boys met nog twee duels te gaan zeker is van de titel en promotie naar de eerste klasse.

Volledig scherm
Miroslav Peric (9) was met twee goals belangrijk voor Terneuzense Boys in de kampioenswedstrijd. © Peter Nicolai
Volledig scherm
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschouwers’
    video

    Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschou­wers’

    VLISSINGEN - In de derde divisie zijn de twee Zeeuwse clubs al een maand onderweg, komend weekend gaan ook de overige voetbalclubs van start in de verschillende competities. Genoeg te bespreken dus in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de PZC Voetbal Vodcast, waarbij presentator Juriën Dam in gesprek gaat met sportverslaggevers Barry van der Hooft en Rudy Boogert.