Volledig scherm
Terneuzense Boys (oranje shirts) verloor zaterdag met 1-4 van Nivo Sparta. © Harry Brouns

Terneuzense Boys na vroege voorsprong hard onderuit

EERSTE KLASSE CTERNEUZEN - De degradatiekraker in de eerste klasse C tegen Nivo Sparta is voor Terneuzense Boys uitgelopen op een teleurstelling. De Zeeuwse promovendus ging voor eigen publiek met 1-4 onderuit.

De middag begon nog zo mooi voor de Zeeuws-Vlamingen. Al in de vierde minuut kwam de ploeg van trainer Hubert van den Hemel op voorsprong. Douwe Zeegers bediende Bart Gort en die ramde de bal binnen. Maar in de 21ste minuut kwamen de bezoekers via Christiaan Perrier langszij.

Met een 1-1-tussenstand had Terneuzense Boys bij het begin van de tweede helft nog alle hoop op een goed resultaat. En ook na de 1-2 van Mohammed Nikbakht, iets meer dan twintig minuten voor tijd, had de Zeeuwse promovendus nog genoeg tijd om minstens een gelijkspel te pakken.

Maar in het laatste kwartier ging het nog helemaal mis. Bart Goesten maakte er eerst 1-3 van, waarna Daan Schreuders de eindstand twee minuten voor tijd op 1-4 bepaalde. Door de nederlaag blijft Terneuzense Boys in de problemen. De ploeg staat na elf wedstrijden nog maar op zes punten.