Terneuzen-verdediger Enrico van Overmeeren (midden) heerst in de lucht tijdens het met 5-1 gewonnen duel met Victoria’03. Jasper van Asten, doelman Jeremy Geensen, de bukkende Bert den Hamer en Amidu Tanko (rechts) kijken toe.
Volledig scherm
Terneuzen-verdediger Enrico van Overmeeren (midden) heerst in de lucht tijdens het met 5-1 gewonnen duel met Victoria’03. Jasper van Asten, doelman Jeremy Geensen, de bukkende Bert den Hamer en Amidu Tanko (rechts) kijken toe. © Harry Brouns

Terneuzen maakt er vijf, Philippine incasseert er vijf

DERDE KLASSE AVLISSINGEN - De Zeeuwse ploegen die uitkomen in de derde klasse A presteerden zondag zeer wisselend. Zo toonde Terneuzen zich op eigen veld tegen Victoria’03 vijf maal trefzeker, goed voor een 5-1-zege en de derde positie op de ranglijst.

  1. 25 jaar vrouwenvoetbal op ‘de Boomwai’
    PREMIUM

    25 jaar vrouwen­voet­bal op ‘de Boomwai’

    GRAAUW – Op een zonovergoten sportpark ‘de Boomwai’ nam Eline van Campen (23) afgelopen zondag in de bekerwedstrijd tegen HVV’24 voorlopig afscheid als keepster van VV Graauw. Ze stond meer dan tien jaar onder de lat bij de Oost Zeeuws-Vlaamse club, maar vanwege werk in Amsterdam hing ze met pijn in het hart haar keepershandschoenen aan de wilgen. Ze had nauwelijks wat te doen tegen de Hulsterse vrouwen. Het combinatievoetbal van Graauw werd beloond met een 5-0-zege, terwijl eerder al met 4-1 werd gewonnen van Vogelwaarde. Daardoor bekeren de vrouwen van VV Graauw verder.