Strafschop voorkomt misstap voor titelkandidaat Kloetinge

EERSTE KLASSE B/VIDEOKLOETINGE - Overtuigend was het niet, maar Kloetinge heeft zaterdag een thuisoverwinning geboekt op Die Haghe. Dankzij een rake strafschop van Remco van Tiggele werd het 1-0 voor de Zeeuwen.

Al vroeg in de wedstrijd kreeg Kloetinge een domper te verwerken. Na iets meer dan een kwartier raakte Tom Wuyts geblesseerd. Hij kon niet verder en moest het veld verlaten, Luuk van Vossen was zijn vervanger.

Niet veel later was er ook een meevaller voor Kloetinge. Aanvaller Can Özgan ging onderuit in het strafschopgebied en de thuisploeg kreeg een strafschop. Remco van Tiggele faalde niet en maakte er 1-0 van.

In die stand kwam geen verandering meer. Zo deed Kloetinge at het moest doen in de strijd om de titel: winnen. Omdat concurrenten Rijsoord en SHO dat ook deden, blijft de ploeg van trainer Marcel Lourens tweede. Het gat met koploper Rijsoord is twee punten. 

Volledig scherm
Can Özgan bezorgde Kloetinge zaterdag een strafschop, waar de enige treffer uit viel. © VV Kloetinge
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internationals van Guinee los
    PREMIUM

    Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internatio­nals van Guinee los

    HULST - Terwijl het zonnetje het bezoek aan het terras al zeer aangenaam maakt, gaat ook de lach op zijn gezicht nog wat extra schijnen. Plots een appje van Ibrahima Traoré. Traoré, aanvoerder van Guinee en aanvaller bij het Duitse Borussia Mönchengladbach. ,,Kijk, ook dit dan weer hé. Het hele avontuur; ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven”, zo vat de 25-jarige Sven de Wilde zijn verhaal samen.