Volledig scherm
Carlos de Jonge, trainer van SSV'65 © Johan Van Der Heijden

SSV'65 houdt als enige kansen op promotie levend

VLISSINGEN - SSV'65 is de enige Zeeuwse zaterdag-tweedeklasser die nog kans maakt op promotie naar de eerste klasse. Pelikaan werd ruim verslagen: 3-1. Terneuzense Boys en Oostkapelle gingen allebei onderuit.

Voor SSV'65 zag het er negentig minuten lang goed uit. Voor rust kwam de ploeg op 1-0, via een doelpunt van Rene Zwamborn. Claude de Smit en Perry Bek maakten er in de tweede helft 2-0 en 3-0 van. Sharig Susani deed nog wel iets terug namens de bezoekers uit Zwijndrecht, maar zijn 3-1 was slechts voor de eer.

Terneuzense Boys en Oostkapelle redden het allebei niet. De Zeeuws-Vlamingen verloren ruim met 3-0 van Woudenberg, maar Oostkapelle was dicht bij de volgende ronde. Na negentig minuten stond het 3-3 bij Roda Boys, waardoor er verlengd moest worden. Daarin trok de thuisploeg aan het langste eind: 5-3.

SSV'65-Pelikaan 3-1 (1-0). Rene Zwamborn 1-0, Claude de Smit 2-0, Perry Bek 3-0, Sharig Susani 3-1.

Roda Boys-Oostkapelle 5-3 (1-1). Jordy de Wit 1-0, Sjoerd Verhulst 1-1, Arjen Pattenier 1-2, Sjors Maas 2-2, Jordy de Wit 3-2, Sjoerd Verhulst 3-3, Jarno van Vuuren 4-3 en Jordy de Wit 5-3.

Woudenberg-Terneuzense Boys 3-0 (1-0). Emmanuel Makonga 1-0, Joey Kooij 2-0, Rick Staal 3-0.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.