Volledig scherm
Carlos de Jonge, trainer van SSV'65 © Johan Van Der Heijden

SSV'65 houdt als enige kansen op promotie levend

VLISSINGEN - SSV'65 is de enige Zeeuwse zaterdag-tweedeklasser die nog kans maakt op promotie naar de eerste klasse. Pelikaan werd ruim verslagen: 3-1. Terneuzense Boys en Oostkapelle gingen allebei onderuit.

Voor SSV'65 zag het er negentig minuten lang goed uit. Voor rust kwam de ploeg op 1-0, via een doelpunt van Rene Zwamborn. Claude de Smit en Perry Bek maakten er in de tweede helft 2-0 en 3-0 van. Sharig Susani deed nog wel iets terug namens de bezoekers uit Zwijndrecht, maar zijn 3-1 was slechts voor de eer.

Terneuzense Boys en Oostkapelle redden het allebei niet. De Zeeuws-Vlamingen verloren ruim met 3-0 van Woudenberg, maar Oostkapelle was dicht bij de volgende ronde. Na negentig minuten stond het 3-3 bij Roda Boys, waardoor er verlengd moest worden. Daarin trok de thuisploeg aan het langste eind: 5-3.

SSV'65-Pelikaan 3-1 (1-0). Rene Zwamborn 1-0, Claude de Smit 2-0, Perry Bek 3-0, Sharig Susani 3-1.

Roda Boys-Oostkapelle 5-3 (1-1). Jordy de Wit 1-0, Sjoerd Verhulst 1-1, Arjen Pattenier 1-2, Sjors Maas 2-2, Jordy de Wit 3-2, Sjoerd Verhulst 3-3, Jarno van Vuuren 4-3 en Jordy de Wit 5-3.

Woudenberg-Terneuzense Boys 3-0 (1-0). Emmanuel Makonga 1-0, Joey Kooij 2-0, Rick Staal 3-0.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internationals van Guinee los
    PREMIUM

    Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internatio­nals van Guinee los

    HULST - Terwijl het zonnetje het bezoek aan het terras al zeer aangenaam maakt, gaat ook de lach op zijn gezicht nog wat extra schijnen. Plots een appje van Ibrahima Traoré. Traoré, aanvoerder van Guinee en aanvaller bij het Duitse Borussia Mönchengladbach. ,,Kijk, ook dit dan weer hé. Het hele avontuur; ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven”, zo vat de 25-jarige Sven de Wilde zijn verhaal samen.