Volledig scherm
. © VV Sluiskil (@VVSluiskil)

Sluis heeft de klap van zeven dagen geleden nog niet verwerkt

VIJFDE KLASSE AVLISSINGEN - In de vijfde klasse A van het zondagvoetbal wist Sluiskil in de slotminuten de overwinning te pakken tegen SDO'63. Sluis heeft de domper van vorig weekend nog niet weten te verwerken tegen Graauw en Nieuw Borgvliet is de kampioen van de vijfde klasse A.


Sluiskil-SDO'53 2-1: In de eerste helft ging de wedstrijd heel gelijkwaardig op. Beide ploegen kregen een aantal goede kansen. SDO'63 wist de score te openen, Thiemo Bertens zette de ploeg uit Lamswaarde op een 0-1 voorsprong. In de tweede helft kreeg SDO de betere kansen. Keeper Sander van de Plasse van Sluiskil hield zijn ploeg op been. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd schoot Mohammed Kilic vanuit een vrijetrap de 1-1 in de kruising. In de aller laatste seconde van de wedstrijd passeerde Daniel de Putter met een afstandsschot de keeper van SDO, 2-1. ,,We hebben het seizoen op een positieve manier afgesloten", vertelde trainer Veli Eryürük van Sluiskil.

Graauw-Sluis 2-0: Sluis kwam vanmiddag op bezoek bij Graauw om veel doelpunten te maken. Er was nog een kleine kans om tóch nog kampioen te worden. In de eerste helft was Sluis de betere ploeg, maar wist niet tot scoren te komen. ,,Het lukte op de één of andere manier niet om te scoren", zei trainer Danny Pols van Sluis na afloop. In het tweede bedrijf kwam Graauw op een 1-0 voorsprong door Johan van Roodhuizen. ,,Na de 1-0 knakte de ploeg mentaal." Sebastian de Blok wist de score nog te verdubbelen voor Graauw en de 2-0 eindstand op het bord te zetten. ,,We hebben onszelf vorige week tekort gedaan, dat breekt ons nu op", eindigde Pols.

Nieuw Borgvliet-Hoofdplaat 3-1: Aanstaand kampioen Nieuw Borgvliet moest een overwinning behalen om het kampioenschap veilig te stellen. In de eerste helft wisten de Brabanders al twee keer het net te vinden. Justin maakte voor Hoofdplaat nog de aansluitingstreffer. Na de rust golfde het spel op en neer. Nieuw Borgvliet wist nog één keer te scoren, 3-1. ,,Die mannen waren de betere ploeg, zij zijn de terechte kampioen van de vijfde klasse", zei Rudy Cornelis, trainer van Hoofdplaat.

FC Moerstraten-Schoondijke 3-3: Vanaf de eerste minuut was het een felle maar faire wedstrijd. Schoondijke kwam al snel op voorsprong via een afstandsschot van Guillian de Neve 0-1. Vlak daarna wisten de Brabanders al gelijk te maken. Een paar minuten voor rust was daar de voorsprong voor Moerstraten, 2-1. Na de pauze schoot Zakaria Hasni de 2-2 tegen de touwen. Met nog vijf minuten te spelen kreeg Schoondijke een penalty, Niek Haarsten benutte deze. In de laatste minuut was daar toch nog de gelijkmaker voor FC Moerstraten waardoor de eindstand 3-3 werd.

Aardenburg-NVS 2-4: NVS kwam in de wedstrijd met Aardenburg al vroeg op een 0-1 voorsprong. Gelijk erachteraan maakte Jeroen de Bart de 1-1 voor Aardenburg. Diezelfde Jeroen de Bart wist Aardenburg op een 2-1-voorsprong te schieten. Nog voor de rust was daar NVS met de gelijkmaker. In de laatste 45 minuten van het seizoen maakte NVS nog twee doelpunten waardoor zij met de drie punten terug naar Nieuw Vossemeer terugkeerden. Eindstand: 2-4.

Corn Boys-Lepelstraatse Boys 2-3: De twee middenmoters maakten er een waar spektakelstuk van in Sas van Gent. De thuisploeg nam de leiding via Jibbe van Hoecke (1-0), maar nog voor het rustsignaal zette Maarten Lamme de 1-1 op het bord. Lepelstraatse Boys kwam sterk uit de kleedkamer; Pim de Weert scoorde 1-2, Dennis Tols was verantwoordelijk voor de 1-3. Dario Sandrini bracht de spanning nog terug (2-3), maar de bezoekers trokken de zege over de streep. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement