Douwe Zeegers (midden) namens Terneuzense Boys in actie tegen Almkerk.
Volledig scherm
Douwe Zeegers (midden) namens Terneuzense Boys in actie tegen Almkerk. © Harry Brouns

Slotminuut van de eerste helft wordt Terneuzense Boys fataal

EERSTE KLASSE CALMKERK - Terneuzense Boys heeft zaterdag een nipte nederlaag geleden in de eerste klasse C. Op bezoek bij middenmoter Almkerk ging de hekkensluiter met 1-0 onderuit.

De laatste minuut van de tweede helft werd de Zeeuws-Vlamingen fataal tijdens het duel met de nummer acht van de ranglijst. Bart Dirven deed Terneuzense Boys pijn. Hij maakte er 1-0 van voor Almkerk, naar later bleek de winnende treffer.

Terneuzense Boys, dat het zonder de geschorste topscorer Miroslav Peric moest doen en dus aardig wat stootkracht voorin miste, kon de stand na rust niet meer in evenwicht trekken. Daardoor blijft de promovendus hekkensluiter in de eerste klasse C.

  1. Gemengde gevoelens bij Terneuzense Boys
    PREMIUM
    video

    Gemengde gevoelens bij Terneuzen­se Boys

    TERNEUZEN - Terneuzense Boys bivakkeerde het hele seizoen in de onderste regionen van de zaterdag eerste klasse, maar door het besluit van de KNVB om dit seizoen af te sluiten zonder degradanten of promovendi, is de club gered van degradatie. Toch is er bij trainer Hubert van den Hemel nog weinig sprake van blijdschap. ,,Ik zou liever degraderen naar de vierde klasse, als we morgen dan allemaal weer gezond het veld op zouden kunnen gaan.”