Volledig scherm
Menno de Nooijer (links) maakte de laatste goal van De Meeuwen in de eerste klasse. © Lex De Meester

SHO verpest afscheidsduel De Meeuwen in tweede helft

EERSTE KLASSE BOUD-BEIJERLAND - Even leek degradant De Meeuwen op een positieve manier afscheid te gaan nemen van de eerste klasse. Na 45 minuten stond het 0-1 op bezoek bij nummer drie SHO. Maar na de pauze ging het alsnog mis: 3-1.

De Meeuwen en uitwedstrijden bleek dit seizoen geen goede combinatie. Slechts één punt pakte de ploeg uit Zoutelande buitenshuis, alle andere duels gingen verloren. Maar zaterdag zat het er bij de rust nog rooskleurig uit voor de Zeeuwen. Dankzij een goal van Menno de Nooijer stond het 0-1.

Daar kwam vrijwel direct na de pauze echter verandering in, toen Ricky Bokhoven voor de gelijkmaker zorgde. Daarna trok SHO het duel naar zicht toe, zoals het eigenlijk ook aan zijn stand verplicht was. Bokhoven maakte er met zijn tweede van de middag 2-1 van voor de ploeg uit Oud-Beijerland en Didier Bos bepaalde de eindstand op 3-1.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen
    PREMIUM

    Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen

    BARENDRECHT - Na iets meer dan een kwartier voetballen, keek Yarick Dorst zaterdagmiddag enigszins vertwijfeld richting het scorebord. De cijfers waren hard en veelzeggend: 0-3. Ook tegen Hoek had Barendrecht zaterdag weinig in te brengen en verloor uiteindelijk met 0-4. Voor de derdedivisionist was het de vijfde nederlaag van het seizoen, waardoor het opnieuw moet vrezen dat het degradatievoetbal gaat spelen. ,,Dit hebben we vorig seizoen helaas ook al meegemaakt’’, aldus Dorst.