Volledig scherm
SDO'63 (geel) verloor zaterdagavond met 0-5 van Rimboe. © Peter Nicolai

SDO'63 ‘scheel getikt’ in zaterdagavondduel met Rimboe

VIJFDE KLASSE ALAMSWAARDE - Het inhaalduel met Rimboe in de vijfde klasse A van het zondagvoetbal leverde SDO'63 zaterdagavond geen punten op. De Zeeuws-Vlamingen gingen met 0-5 onderuit.

Rimboe kwam maar met één taak naar Lamswaarde. Dat was zo snel mogelijk de drie punten mee terug nemen naar Brabant. Dat lukte vrij goed, na nog geen minuut lag de bal, na een goede corner, al in het netje. De tweede treffer was identiek aan de eerste, weer een goede corner en na 25 minuten werd het 0-2. 

Na de rust ging Rimboe verder met zijn missie. De Brabantse ploeg scoorde nog drie keer en zo kwam de 0-5-eindstand op het bord. ,,Die jongens hebben ons een masterclass gegeven hoe je speelt in de vijfde klasse. Ze hebben ons helemaal scheel getikt”, vertelde trainer Danny Magito van SDO’63 na de verloren wedstrijd.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. PSV ziet potentie in keeper Van Lare (16) en beloont jonge Zeeuw met contract
  PREMIUM

  PSV ziet potentie in keeper Van Lare (16) en beloont jonge Zeeuw met contract

  EINDHOVEN - Dat PSV veel potentie in hem ziet, was de afgelopen jaren al duidelijk geworden. Aron van Lare (16) behoort tot de talentvolste jeugdkeepers in Nederland en stond de afgelopen seizoenen vaak onder de lat bij Oranje onder 14, 15 en 16. Donderdagavond tekende de Terneuzenaar zijn eerste contract bij de Eindhovense club, waardoor hij ook de komende drie seizoenen aan PSV verbonden is. Over zijn ambities is hij duidelijk. ,,Het eerste halen is en blijft mijn doel.’’
 2. Lelijke overwinning smaakt verschrikkelijk zoet voor Bakx en Bliek
  PREMIUM

  Lelijke overwin­ning smaakt verschrik­ke­lijk zoet voor Bakx en Bliek

  DEN BOSCH - Zijn warming-up is al veertig minuten aan de gang en hij huppelt steeds van zijn linker- naar zijn rechterbeen. Ondertussen gaat zijn blik geregeld richting zijn trainer. ,,Ik zat echt te zenuwlijen’’, zegt Julius Bliek later. ,,Wanneer gaan we voor plan B, wanneer kom ik er in?’’ Het duel tussen FC Den Bosch en Go Ahead Eagles is 89 minuten oud als hij er eindelijk in mag. Nog geen minuut later ziet hij hoe Jeroen Veldmate vlak voor zijn neus de bevrijdende 0-1 binnenkopt, recht voor het uitvak, dat ontploft.