Volledig scherm
SDO'63 (geel) verloor zaterdagavond met 0-5 van Rimboe. © Peter Nicolai

SDO'63 ‘scheel getikt’ in zaterdagavondduel met Rimboe

VIJFDE KLASSE ALAMSWAARDE - Het inhaalduel met Rimboe in de vijfde klasse A van het zondagvoetbal leverde SDO'63 zaterdagavond geen punten op. De Zeeuws-Vlamingen gingen met 0-5 onderuit.

Rimboe kwam maar met één taak naar Lamswaarde. Dat was zo snel mogelijk de drie punten mee terug nemen naar Brabant. Dat lukte vrij goed, na nog geen minuut lag de bal, na een goede corner, al in het netje. De tweede treffer was identiek aan de eerste, weer een goede corner en na 25 minuten werd het 0-2. 

Na de rust ging Rimboe verder met zijn missie. De Brabantse ploeg scoorde nog drie keer en zo kwam de 0-5-eindstand op het bord. ,,Die jongens hebben ons een masterclass gegeven hoe je speelt in de vijfde klasse. Ze hebben ons helemaal scheel getikt”, vertelde trainer Danny Magito van SDO’63 na de verloren wedstrijd.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschouwers’
    video

    Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschou­wers’

    VLISSINGEN - In de derde divisie zijn de twee Zeeuwse clubs al een maand onderweg, komend weekend gaan ook de overige voetbalclubs van start in de verschillende competities. Genoeg te bespreken dus in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de PZC Voetbal Vodcast, waarbij presentator Juriën Dam in gesprek gaat met sportverslaggevers Barry van der Hooft en Rudy Boogert.