Volledig scherm
In de eerste ronde van de nacompetitie schakelde SSV'65 (blauw tenue) Pelikaan uit. © Johan Van Der Heijden

'Schitterend seizoen' SSV'65 strandt in verlenging

VIDEOWOUDENBERG - SSV'65 was zaterdag dicht bij de finale in de nacompetitie om promotie naar de eerste klasse. Na een 2-0-achterstand kwam de ploeg uit Goes tegen Woudenberg knap terug tot 2-2, maar in de verlenging eindigde het sprookje: 5-2.

Voor SSV'65 was promoveren geen must. Voor Woudenberg stond er daarentegen veel meer op het spel. Die ploeg moet via de nacompetitie degradatie uit de eerste klasse zien af te wenden. Dat was ook te zien, want de thuisploeg ging meteen volle bak. Via Mark de Graaf en Tom de Greef stond het bij rust 2-0.

Maar in de tweede helft kantelde het duel. Vanaf de penaltystip maakte Perry Bek er in de 61ste minuut 2-1 van, waardoor SSV'65 weer écht in een goed resultaat ging geloven. Toen Dennis Dorssers er in blessuretijd ook nog 2-2 van maakte, roken de Zeeuwen helemaal bloed. Bek kreeg zelfs nog dé kans op 2-3.

De 2-2 van Dennis Dorssers:

Die viel niet, waardoor verlenging volgde. Daarin begon SSV'65 sterk, terwijl Woudenberg er conditioneel gezien volledig doorheen zat. Een fout van de scheidsrechter liet het duel echter weer kantelen. De onterechte vrije trap viel binnen, waarna het ook nog 4-2 en zelfs 5-2 werd.

Op die manier kwam er een einde aan het seizoen van SSV'65. ,,Maar de teleurstelling bij ons is niet héél groot'', zei Carlos de Jonge na afloop. ,,We zijn vooral erg trots op wat we gepresteerd hebben. Voor SSV'65 was dit een schitterend seizoen en verliezen hoort er nu eenmaal bij in sport.''

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internationals van Guinee los
    PREMIUM

    Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internatio­nals van Guinee los

    HULST - Terwijl het zonnetje het bezoek aan het terras al zeer aangenaam maakt, gaat ook de lach op zijn gezicht nog wat extra schijnen. Plots een appje van Ibrahima Traoré. Traoré, aanvoerder van Guinee en aanvaller bij het Duitse Borussia Mönchengladbach. ,,Kijk, ook dit dan weer hé. Het hele avontuur; ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven”, zo vat de 25-jarige Sven de Wilde zijn verhaal samen.