's-Heer Arendskerke zet met titel de kroon op het seizoen

DERDE KLASSE A / video‘S-HEER ARENDSKERKE -  Door een 3-0-zege op GPC verzekerde ‘s-Heer Arendskerke zich in de derde klasse A van de titel. De formatie van de vertrekkende trainer Adriaan Nieuwenhuijse zette daarmee de kroon op een sterk seizoen.

‘s Heer Arendskerke zat lang in de slipstream van Walcheren en Luctor Heinkenszand en kwam eind april voor het eerst aan kop van de ranglijst. Nadat Zaamslag een week eerder het kampioensfeest had uitgesteld, klaarde ‘s Heer Arendskerke zaterdag voor zo’n driehonderd toeschouwers de klus.

De thuisploeg begon sterk aan het kampioensduel. Nadat een paar goede kansen niet waren verzilverd, brak Tom Joosse voor rust de ban. Hij was het eindstation van een uitgespeelde aanval over rechts en mikte beheerst raak: 1-0.  In de tweede helft drong GPC enige tijd aan. Dennis Goedegebure gooide de wedstrijd halverwege de tweede helft in het slot. Hij scoorde uit een vrije trap van Marijn Corstanje: 2-0. Vijf minuten voor tijd bepaalde Goedegebure na een individuele actie de eindstand op 3-0. 

Volledig scherm
's-Heer Arendskerke (blauw-wit) is kampioen van de derde klasse A. © Johan Van Der Heijden
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement