Volledig scherm
Stephan de Leeuw (links) scoorde namens Rillandia, maar de aanvoerder kon niet voorkomen dat zijn ploeg via de nacompetitie degradeerde. © Johan Van Der Heijden

Rillandia gedegradeerd na domper tegen De Noormannen

VLISSINGEN - Rillandia is gedegradeerd uit de derde klasse. Op eigen veld verloor de ploeg van trainer Johan Sulkers in de nacompetitie met 1-3 van vierdeklasser De Noormannen. 

Lewedorpse Boys heeft nog wel kans om zich te handhaven in de derde klasse. Die ploeg won met 4-1 van vierdeklasser Vrederust en is door naar de finale. Daarin wacht zaterdag de derby tegen Luctor Heinkenszand. De Noormannen treft Apollo'69.

Rillandia-De Noormannen 1-3 (0-2). Dylan Maljers 0-1 en 0-2, Stephan de Leeuw 1-2 en Ruben van Sluijs 1-3.

Lewedorpse Boys-Vrederust 4-1 (1-1). Rick Imanse 1-0, 2-1 en 4-1, Yannick Broeren 1-1 en Jasper Verdonk 3-1. Bijzonderheid: In de 75e minuut krijgt Wessel Deusing (Vrederust) zijn tweede gele kaart.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon
    PREMIUM

    Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon

    LISSABON - Zondag zag hij vanaf de tribune hoe Bas Dost met twee goals de overwinning tegen Chaves (2-1) binnensleepte. Een dag later werd hij in de schaduw van Marcel Keizer gepresenteerd als assistent van de nieuwe hoofdtrainer, dinsdag stonden de Nederlanders voor het eerst met de door interlands uitgedunde selectie van Sporting op het trainingsveld. Roy Hendriksen gaf zijn ogen en oren de afgelopen dagen goed de kost en weet dat dit een prachtige stap is. ,,Alles is hier aanwezig om topprestaties te leveren’’, zei de 49-jarige Middelburger.