Volledig scherm
Stephan de Leeuw (links) scoorde namens Rillandia, maar de aanvoerder kon niet voorkomen dat zijn ploeg via de nacompetitie degradeerde. © Johan Van Der Heijden

Rillandia gedegradeerd na domper tegen De Noormannen

VLISSINGEN - Rillandia is gedegradeerd uit de derde klasse. Op eigen veld verloor de ploeg van trainer Johan Sulkers in de nacompetitie met 1-3 van vierdeklasser De Noormannen. 

Lewedorpse Boys heeft nog wel kans om zich te handhaven in de derde klasse. Die ploeg won met 4-1 van vierdeklasser Vrederust en is door naar de finale. Daarin wacht zaterdag de derby tegen Luctor Heinkenszand. De Noormannen treft Apollo'69.

Rillandia-De Noormannen 1-3 (0-2). Dylan Maljers 0-1 en 0-2, Stephan de Leeuw 1-2 en Ruben van Sluijs 1-3.

Lewedorpse Boys-Vrederust 4-1 (1-1). Rick Imanse 1-0, 2-1 en 4-1, Yannick Broeren 1-1 en Jasper Verdonk 3-1. Bijzonderheid: In de 75e minuut krijgt Wessel Deusing (Vrederust) zijn tweede gele kaart.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ploeterend Hoek moet derde nederlaag op rij slikken
    DERDE DIVISIE ZATERDAG I Video

    Ploeterend Hoek moet derde nederlaag op rij slikken

    HOEK – De thuiswedstrijd tegen Jong FC Groningen was zaterdagmiddag nog maar negen minuten oud, toen Hoek al aan een kansloze middag bezig leek te zijn. Door twee treffers van de bezoekers (0-2) liep de derdedivisionist razendsnel achter de feiten aan. Na de 0-3 kort na rust leek het duel definitief gespeeld, maar in de slotfase kende Hoek onverwacht nog een opleving. Die kwam echter te laat, waardoor de ploeg van Hugo Vandenheede met 3-4 onderuit ging.