RCS (rode shirts) schoot zaterdag liefst veertien keer met scherp.
Volledig scherm
RCS (rode shirts) schoot zaterdag liefst veertien keer met scherp. © Lex De Meester

RCS maakt er veertien, pak slaag voor Rillandia

DISTRICTSBEKERVLISSINGEN - Ook in de tweede wedstrijd van de poulefase van het districtsbekertoernooi werd er weer lustig op los gescoord. Grote uitschieter was de 14-0-overwinning van RCS op Brouwershaven. Steen had geen moeite met Rillandia en won met 8-1. SKNWK en Biervliet schoten vijf keer raak en Duiveland boekte de tweede bekerzege door drie goals van good old Ronald Zwager.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. De 6-5 bij Aardenburg-Corn Boys is uitschieter op openingsdag bij vierdeklassers
  VIERDE KLASSE A

  De 6-5 bij Aardenburg-Corn Boys is uitschie­ter op openings­dag bij vierdeklas­sers

  VLISSINGEN - De kop is eraf in de vierde klasse A van het zondagvoetbal. Kenney de Baerdemaker bracht namens Hoofdplaat al na enkele minuten de eerste treffer in deze klasse op zijn naam. Na negentig minuten kende de wedstrijd tegen Vogelwaarde een 4-1-eindstand. Ronduit spectaculair was het scoreverloop bij Aardenburg tegen Corn Boys waar de thuisploeg na een 4-0-voorsprong binnen twintig minuten uiteindelijk met 6-5 zegevierde. Oostburg wist bij Sluis (1-4) als enige uitploeg de drie punten mee naar huis te nemen. Biervliet tegen Koewacht leverde met 1-1 geen winnaar op.
 2. Kopzorgen voor Ronaldo Meijer: gebroken jukbeen en voetballen zonder kruisband
  PREMIUM

  Kopzorgen voor Ronaldo Meijer: gebroken jukbeen en voetballen zonder kruisband

  KLOETINGE - Als je het hebt over spelers die vaak pech hebben met blessures, is Ronaldo Meijer toch wel een naam die geregeld de revue passeert. Vlak voor de corona-uitbraak scheurde hij opnieuw zijn kruisband af. Ditmaal koos hij er echter voor om zonder operatie te herstellen. Dat ging boven verwachting goed, tot hij in de laatste bekerwedstrijd zijn jukbeen brak en nu opnieuw weken langs de kant staat.