Patrijzen (oranje shirts) maakt nog steeds kans op promotie naar de derde klasse.
Volledig scherm
Patrijzen (oranje shirts) maakt nog steeds kans op promotie naar de derde klasse. © Johan Van Der Heijden

Patrijzen nog steeds in de race om promotie, Dauwendaele heeft verlenging nodig

NACOMPETITIE 3E/4E KLASSEVLISSINGEN - In de strijd om een plek in de derde klasse was het zaterdag ongemeen spannend. Derdeklasser Dauwendaele versloeg vierdeklasser DwO’15 pas in de verlenging met 3-2 en vierdeklasser Patrijzen won na strafschoppen van DHV. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Hoek wint door ballen op de paal en gemiste strafschop weer niet
  DERDE DIVISIE/VIDEO

  Hoek wint door ballen op de paal en gemiste strafschop weer niet

  HOEK – De spits die al drie keer de paal had geraakt, kreeg twee minuten voor tijd de ultieme kans om alsnog de winnende treffer te maken. Steve Schalkwijk zette zich achter de strafschop, die was gegeven na een overtreding op Giovanni Delannoy. De aanloop van Schalkwijk was weifelend, de bal ging richting de linkerbenedenhoek, waar Paul Eppink ook naartoe ging. De doelman van VVOG tikte de bal uit zijn doel en pakte zo een punt voor zijn ploeg (0-0).
 2. 25 jaar vrouwenvoetbal op ‘de Boomwai’
  PREMIUM

  25 jaar vrouwen­voet­bal op ‘de Boomwai’

  GRAAUW – Op een zonovergoten sportpark ‘de Boomwai’ nam Eline van Campen (23) afgelopen zondag in de bekerwedstrijd tegen HVV’24 voorlopig afscheid als keepster van VV Graauw. Ze stond meer dan tien jaar onder de lat bij de Oost Zeeuws-Vlaamse club, maar vanwege werk in Amsterdam hing ze met pijn in het hart haar keepershandschoenen aan de wilgen. Ze had nauwelijks wat te doen tegen de Hulsterse vrouwen. Het combinatievoetbal van Graauw werd beloond met een 5-0-zege, terwijl eerder al met 4-1 werd gewonnen van Vogelwaarde. Daardoor bekeren de vrouwen van VV Graauw verder.