De Meeuwen (groene shirts) ging zaterdag met 4-0 onderuit bij Heinenoord.
Volledig scherm
De Meeuwen (groene shirts) ging zaterdag met 4-0 onderuit bij Heinenoord. © Lex De Meester

Ook bezoek aan Heinenoord levert De Meeuwen niet de eerste uitzege op

EERSTE KLASSE BHEINENOORD – Zaterdag-eersteklasser De Meeuwen is er zaterdag niet in geslaagd de eerste uitzege van het seizoen te boeken. Op bezoek bij Heinenoord, een concurrent in de strijd tegen degradatie, werd het 4-0.

De Meeuwen presteert dit seizoen dramatisch in uitwedstrijden – de ploeg pakte nog maar één punt buiten Zoutelande – en begon ook bij Heinenoord slecht. Na drie minuten maakte Andrew van Tiggelen er 1-0 van. Binnen het halfuur werd het ook nog 2-0, via Martijn Terlouw. Dat was ook de ruststand.

Heinenoord verdeelde de doelpunten keurig over beide helften, want in de tweede helft was het opnieuw twee keer raak voor de Zuid-Hollanders. Marvin Strik nam beide treffers voor zijn rekening. Heinenoord trakteerde De Meeuwen alweer op de zevende uitnederlaag van het seizoen. Alleen bij BVCB pakte de ploeg een punt.

Door de nederlaag van zaterdag tegen Heinenoord staat De Meeuwen nog altijd twaalfde op de ranglijst, met vijftien punten. Alleen RVVH (twaalf punten) en Deltasport (veertien punten) staan lager. Die laatste ploeg heeft nog wel drie wedstrijden tegoed ten opzichte van De Meeuwen, hekkensluiter RVVH moet nog één duel inhalen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement