Kloetinge vergeet het af te maken tegen Honselersdijk

EERSTE KLASSE B - videoHONSELERSDIJK - In de strijd om het kampioenschap in de eerste klasse B heeft Kloetinge zaterdag twee punten laten liggen. Bij Honselersdijk werd het 1-1, terwijl de Zeeuwen de kansen hadden om de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Het eerste duel, eerder dit seizoen in Kloetinge, won de ploeg van Marcel Lourens nog ruim. Het werd 6-1. Maar zaterdag hadden de Zeeuwen het een stuk lastiger. Op een slecht bespeelbaar veld kwam de thuisploeg kort voor rust op voorsprong, juist op het moment dat Kloetinge het betere van het spel had.

Na de pauze gingen de bezoekers op zoek naar de gelijkmaker. Kloetinge zette direct druk en Ramon Janson was dicht bij de 1-1. Zijn schot eindigde op de lat. Ook Guus de Leeuw kreeg twee goede mogelijkheden op de 1-1. De eerste besloot hij af te leggen, maar zijn pass kwam niet tot Xander van der Poel. Bij de tweede kans trof hij de keeper.

Bij Kloetinge verliet doelman Mitchell Braafhart na een uur geblesseerd het veld. Zijn plek werd ingenomen door Nando Pijnenburg. De ingevallen goalie zag verdediger Jeroen de Jonge tien minuten later de 1-1 maken. Kloetinge kreeg daarna nog kansen op meer, maar een zege zat er niet in. Pijnenburg voorkwam met een redding in de slotfase zelfs nog een nederlaag.

Volledig scherm
Jeroen de Jonge (links) maakte de 1-1 namens Kloetinge tegen Honselersdijk. © Ron Quinten
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement