Valentijn van Keulen scoorde namens Kloetinge tegen LRC.
Volledig scherm
Valentijn van Keulen scoorde namens Kloetinge tegen LRC. © Ron Quinten

Kloetinge slaat in topper aanval van LRC af en behoudt marge

EERSTE KLASSE C/VIDEOLEERDAM - Hoewel Kloetinge zaterdag niet won in de eerste klasse C van het zaterdagvoetbal, beleefde de ploeg toch een positieve zaterdag. De topper bij LRC eindigde in 1-1, waardoor de Zeeuwse koploper vijf punten voorsprong houdt op de nummer twee uit Leerdam.

Voor rust vielen er geen doelpunten in de topper op Zuid-Hollands grondgebied. Pas in de tweede helft werd de score geopend. Jeremy Hubregtse bracht de bal na een kort genomen corner voor het doel. Via-via kwam die voor de voeten van Valentijn van Keulen en hij wist wel raad met de mogelijkheid: 1-1.

Amper een kwartiertje kon de ploeg van trainer Marcel Lourens van de voorsprong genieten. Want in de 77ste minuut kwam LRC langszij. Serdar Akkanat zorgde voor de 1-1 én een spannende slotfase. Daarin vielen geen treffers meer. De voorsprong van Kloetinge blijft door de remise in Leerdam vijf punten.

  1. Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen
    PREMIUM

    Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen

    VLISSINGEN - Samen met Rob Vergouwen hield Johan de Visser in 2010 VC Vlissingen in leven. In de jaren die volgden groeide zakenman De Visser bij de Walcherse voetbalvereniging uit tot een belangrijke steunpilaar. Die tijd is nu voorbij, benadrukt hij tijdens een interview meerdere keren. Als het aan De Visser ligt stopt VC Vlissingen met de zondagtak en wordt er geld en energie in de uitgeholde jeugdafdeling gestoken. Al heeft hij binnen het bestuur van de club nog weinig medestanders. ,,Want VC Vlissingen wordt geregeerd door emotie.’’