Volledig scherm
Roy Mulder (links, op archiefbeeld) maakte de enige Kloetinge-goal. © Johan Van Der Heijden

Kloetinge laat dure punten liggen

NIEUW-LEKkERLAND – Kloetinge heeft in de eerste klasse B van het zaterdagvoetbal een dure nederlaag geleden. Bij Nieuw-Lekkerland werd het 2-1, terwijl de ploeg van trainer Marcel Lourens de tweede plaats over had kunnen nemen.

Voor rust gebeurde er weinig in Nieuw-Lekkerland. Pas in de tweede helft werd de score geopend. Okan Arslan bracht de thuisploeg na 57 minuten op 1-1. Maar Kloetinge liet het er niet bij zitten en maakte een minuut later alweer gelijk. Roy Mulder schoot de bezoekers weer naar Nieuw-Lekkerland: 1-1.

Dertien minuten voor tijd veroorzaakte Jaap Esser een strafschop en moest hij het veld verlaten. De verdediger van Kloetinge kreeg zijn tweede gele kaart. Niels Brekelmans nam plaats achter de bal namens Nieuw-Lekkerland. Vanaf elf meter faalde hij niet, waardoor hij de thuisploeg opnieuw aan de leiding bracht: 2-1.

Bij die stand bleef het. Later bleek de nederlaag duurder dan slechts drie punten. Omdat nummer twee Brielle met 2-1 verloor van Deltasport, liet Kloetinge (dat derde staat met een punt minder) dé kans om de tweede plaats over te nemen liggen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Nooijer: ‘Het is nu even vervelend en hectisch’
    PREMIUM

    De Nooijer: ‘Het is nu even vervelend en hectisch’

    OOST-SOUBURG - De tuin van huize De Nooijer ligt deze maandagochtend bezaaid met bladeren. ,,Gérard heeft nu genoeg tijd om die eens op te ruimen’’, zegt echtgenote Lorita met een knipoog. Een dag eerder hebben ze te horen gekregen dat de man des huizes niet langer trainer is van FC Dordrecht. De club houdt hem verantwoordelijk voor de tegenvallende resultaten en slaat, zonder hem, een andere weg in. ,,Het is niet anders’’, reageert De Nooijer even later, tussen twee telefoontjes door. ,,Nu is het even vervelend en hectisch. Maar over een paar dagen zal het een stuk rustiger zijn.’’