Guilano With van Jong Almere City FC viert zijn treffer tegen Hoek.
Volledig scherm
Guilano With van Jong Almere City FC viert zijn treffer tegen Hoek. © Danny Ploegaert/Orange Pictures

Kansloos Hoek loopt in Almere tegen de zesde nederlaag aan

DERDE DIVISIEALMERE – In een troosteloze ambiance incasseerde Hoek zaterdagmiddag al de zesde nederlaag van dit seizoen. De ploeg van trainer Lieven Gevaert ging vrij kansloos onderuit tegen de beloften van profclub Almere City. Vlak voor rust slikte Hoek de eerste tegentreffer (1-0), daar kwamen er na rust nog drie bij. Omdat alleen Rik Impens het net weer wist te vinden, ging Hoek er met 4-1 af.

 1. Oom Jan Poortvliet: ‘Jan Paul is altijd een beetje betwetertje geweest, een knokkertje ook’
  PREMIUM

  Oom Jan Poortvliet: ‘Jan Paul is altijd een beetje betweter­tje geweest, een knokkertje ook’

  VLISSINGEN - Jan Paul van Hecke is voor een bedrag van zo’n 2 miljoen euro getransfereerd naar Brighton & Hove Albion. De Arnemuidenaar (20) wordt door de Engelse club meteen verhuurd aan sc Heerenveen. Een jongensboek, noemt zijn oude trainer Rogier Veenstra het na het pad dat de verdediger heeft afgelegd. ,,Ik vind het een sprookje’’, zegt zijn oom en oud-international Jan Poortvliet.
 2. 25 jaar vrouwenvoetbal op ‘de Boomwai’
  PREMIUM

  25 jaar vrouwen­voet­bal op ‘de Boomwai’

  GRAAUW – Op een zonovergoten sportpark ‘de Boomwai’ nam Eline van Campen (23) afgelopen zondag in de bekerwedstrijd tegen HVV’24 voorlopig afscheid als keepster van VV Graauw. Ze stond meer dan tien jaar onder de lat bij de Oost Zeeuws-Vlaamse club, maar vanwege werk in Amsterdam hing ze met pijn in het hart haar keepershandschoenen aan de wilgen. Ze had nauwelijks wat te doen tegen de Hulsterse vrouwen. Het combinatievoetbal van Graauw werd beloond met een 5-0-zege, terwijl eerder al met 4-1 werd gewonnen van Vogelwaarde. Daardoor bekeren de vrouwen van VV Graauw verder.