Volledig scherm
Johan Schouten praat, kort voor vertrek naar Gemert, met aanvoerder Josimar Pattinama. © Lex De Meester

Johan Schouten beleeft geen florissant debuut bij Vlissingen

GEMERT - Johan Schouten zat zondag voor het eerst op de bank als trainer van VC Vlissingen. De hoofdklasser ging met pijnlijke cijfers onderuit bij runner-up Gemert: 5-0.

Ten opzichte van vorige week verschenen er vier nieuwe gezichten aan de aftrap, te weten Jiri van den Hemel, Quincy Gooding, Raymond Wolff en Sofyan Bousantouh. Laatstgenoemde moest zich na tien minuten alweer laten vervangen wegens een blessure; jongeling Samarony Goossens betrad het veld. Vlissingen keek toen al tegen een 1-0-achterstand aan, door een treffer van ex-prof Thijs van Pol.

In de 23ste minuut moest Schouten wéér ingrijpen. Vjeko Krezo kon door een armblessure niet verder spelen en werd afgelost door Etienne Mallie. Op slag van rust vergrootte Gemert de Zeeuwse problemen via Kees Brugmans, die een hoekschop binnenkopte: 2-0. 

In de tweede helft was het spelbeeld niet anders. Gemert kwam na 65 minuten spelen op 3-0 door spits Van Pol. Ralf Kemper leverde de assist. In de 76ste minuut completeerde Van Pol zijn hattrick: 4-0. Het slotakkoord was voor Brugmans, die wederom een corner met zijn hoofd tegen de touwen werkte: 5-0.

Zo beleefde Schouten niet het gewenste debuut. Volgende week kan Vlissingen revanche nemen in Uden, waar UDI‘19 wacht.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Favoriet Milan Vader maakt rol waar op NK, Mick van Dijke heeft ‘een dag waarop alles lukt’
    PREMIUM

    Favoriet Milan Vader maakt rol waar op NK, Mick van Dijke heeft ‘een dag waarop alles lukt’

    SITTARD - Mountainbiker Milan Vader is zondag voor het eerst Nederlands kampioen bij de elite geworden. De 23-jarige Middelburger, tegenwoordig woonachtig in Sittard, nam in zijn ‘achtertuin’ de kampioenstrui over van de afwezige titelverdediger Mathieu van der Poel. Bij de beloften bekroonde de 19-jarige Mick van Dijke uit Colijnsplaat een bijzondere comeback met de nationale titel.