Volledig scherm
Eric Vanhijfte © Boaz Timmermans

IJzendijke mikt op periodetitel en plek twee

VROUWENVOETBALIJZENDIJKE - De voetbalsters van IJzendijke bewezen zichzelf een goede dienst door met 2-1 van SC ‘t Gooi te winnen. De formatie van Eric Vanhijfte legde de basis voor de zege na een uitstekende eerste helft. Door de zevende zege op rij blijven de Zeeuws-Vlamingen in de race voor een periodetitel in de eerste klasse. 

IJzendijke ging voortvarend van start en was de baas op het veld. Door een treffer van Rosanne Lammers werd het 1-0. Dafne van Waterschoot verdubbelde de marge naar 2-0. De thuisploeg kreeg hierna kansen genoeg om de ruststand nog hoger te laten uitvallen. 

De tweede helft verliep heel anders. Het goede voetbal was weg bij IJzendijke en SC ‘t Gooi kwam terug in de wedstrijd. Hoewel het nog 2-1 werd, hield de thuisploeg stand. 

,,Als je zulke wedstrijden ook kunt winnen, kan IJzendijke nog veel bereiken. De strijd voor de derde periode is mooi en we kunnen zelfs nog tweede worden’’, aldus een tevreden Eric Vanhijfte.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschouwers’
    video

    Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschou­wers’

    VLISSINGEN - In de derde divisie zijn de twee Zeeuwse clubs al een maand onderweg, komend weekend gaan ook de overige voetbalclubs van start in de verschillende competities. Genoeg te bespreken dus in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de PZC Voetbal Vodcast, waarbij presentator Juriën Dam in gesprek gaat met sportverslaggevers Barry van der Hooft en Rudy Boogert.