Volledig scherm
© PZC

Hulsterloo en Biervliet richten zich op nacompetitie

VLISSINGEN - Op de laatste speeldag in de vijfde klasse A van het zondagvoetbal deden zich geen al te schokkende dingen voor. Vogelwaarde was al uitgespeeld en van deelname aan de nacompetitie waren Hulsterloo, Biervliet en NVS al verzekerd. Hulsterloo en Biervliet wonnen beiden met het kleinst mogelijke verschil van 1-0 (Hulsterloo van SDO’63 en Biervliet van Schoondijke). Onderin moest Corn Boys een kleine nederlaag incasseren tegen Sluis: 3-4.

SDO’63-Hulsterloo 0-1 (0-0). Alexander Praet (strafschop) 0-1.

Biervliet-Schoondijke 1-0 (0-0). Richard Versluijs 1-0.

Aardenburg-Sluiskil 2-0 (0-0). Benedict van de Walle 1-0, Pablo van de Gughte 2-0. Bijzonderheid: rood voor zowel Ricky van de Vijver (Aardenbrug) als Sander van de Plasse (Skluiskil).

Corn Boys-Sluis 3-4 (2-3). Wesley Winne (strafschop) 1-0, Marnick Missiaen 1-1, Bob Hubregtse 1-2, Dario Sandrini 2-2, Stijn Olde Klieverik 2-3, Mart Rijnberg 2-4, Dario Sandrini 3-4. 

Bijzonderheid: Corn Boys-doelman Bas Bevelander stopt een strafschop bij 1-2.

Lepelstraatse Boys-Graauw 4-1 (2-1). Marijn Derweduwe 0-1, Dennis Voorbraak 1-1, Lars van Meer 2-1, Maarten Lamme 3-1, Nicky Tacq 4-1.

Hoofdplaat-NVS 1-2 (1-1). Robin Cools 0-1, Ricky Ghijs 1-1, Sonny van Geel 1-2.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ploeterend Hoek moet derde nederlaag op rij slikken
    DERDE DIVISIE ZATERDAG I Video

    Ploeterend Hoek moet derde nederlaag op rij slikken

    HOEK – De thuiswedstrijd tegen Jong FC Groningen was zaterdagmiddag nog maar negen minuten oud, toen Hoek al aan een kansloze middag bezig leek te zijn. Door twee treffers van de bezoekers (0-2) liep de derdedivisionist razendsnel achter de feiten aan. Na de 0-3 kort na rust leek het duel definitief gespeeld, maar in de slotfase kende Hoek onverwacht nog een opleving. Die kwam echter te laat, waardoor de ploeg van Hugo Vandenheede met 3-4 onderuit ging.