Volledig scherm
© PZC

Hulsterloo en Biervliet richten zich op nacompetitie

VLISSINGEN - Op de laatste speeldag in de vijfde klasse A van het zondagvoetbal deden zich geen al te schokkende dingen voor. Vogelwaarde was al uitgespeeld en van deelname aan de nacompetitie waren Hulsterloo, Biervliet en NVS al verzekerd. Hulsterloo en Biervliet wonnen beiden met het kleinst mogelijke verschil van 1-0 (Hulsterloo van SDO’63 en Biervliet van Schoondijke). Onderin moest Corn Boys een kleine nederlaag incasseren tegen Sluis: 3-4.

SDO’63-Hulsterloo 0-1 (0-0). Alexander Praet (strafschop) 0-1.

Biervliet-Schoondijke 1-0 (0-0). Richard Versluijs 1-0.

Aardenburg-Sluiskil 2-0 (0-0). Benedict van de Walle 1-0, Pablo van de Gughte 2-0. Bijzonderheid: rood voor zowel Ricky van de Vijver (Aardenbrug) als Sander van de Plasse (Skluiskil).

Corn Boys-Sluis 3-4 (2-3). Wesley Winne (strafschop) 1-0, Marnick Missiaen 1-1, Bob Hubregtse 1-2, Dario Sandrini 2-2, Stijn Olde Klieverik 2-3, Mart Rijnberg 2-4, Dario Sandrini 3-4. 

Bijzonderheid: Corn Boys-doelman Bas Bevelander stopt een strafschop bij 1-2.

Lepelstraatse Boys-Graauw 4-1 (2-1). Marijn Derweduwe 0-1, Dennis Voorbraak 1-1, Lars van Meer 2-1, Maarten Lamme 3-1, Nicky Tacq 4-1.

Hoofdplaat-NVS 1-2 (1-1). Robin Cools 0-1, Ricky Ghijs 1-1, Sonny van Geel 1-2.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.