Hubregtse helpt Kloetinge aan overtuigende zege op GRC 14

EERSTE KLASSE C/VIDEOKLOETINGE - Koploper Kloetinge liet er zaterdag in de eerste klasse C geen gras over groeien tegen GRC 14. Voor eigen publiek werd het 5-0, met een glansrol voor Jeremy Hubregtse.

Niet meer dan een kwartier had de aanvaller nodig om zijn eerste twee treffers van de middag te produceren. In de tweede minuut lag de eerste er al in, uit een strafschop. Dertien minuten later scoorde Hubregtse uit een ingestudeerde corner. Daarmee was de ruststand meteen bereikt.

Tien minuten na de pauze maakte Kloetinge er, via Roy Mulder, 3-0 van. De middenvelder reageerde attent op een rebound. Daarna liet Hubregtse zich nog twee keer zien. Eerst met een assist op Daan Esser (in de 69ste minuut) en daarna maakte hij zijn derde van de middag (penalty, 71ste minuut).

Door de overwinning kan Kloetinge met een goed gevoel naar het laatste competitieduel van het jaar, met Heerjansdam, toewerken. De ploeg van trainer Marcel Lourens houdt de koppositie door de ruime zege in handen en heeft inmiddels een doelsaldo van plus 28.

Volledig scherm
Jeremy Hubregtse. © Joep Zoeteweij