Camile Schelstraete
Volledig scherm
PREMIUM
© Camile Schelstraete

Hontenisse profiteert van dramawedstrijd op dramadag van concurrent

VIERDE KLASSE AVLISSINGEN - Koploper Hontenisse maakte zondag in de vierde klas A geen fout bij Vogelwaarde en won ook zijn vierde duel, al was het met minimaal verschil (1-2).

 1. Papa Niek Luime laat zich bij HVV'24 weer inspireren door zoon James
  PREMIUM

  Papa Niek Luime laat zich bij HVV'24 weer inspireren door zoon James

  PHILIPPINE - Een jaar geleden werd Niek Luime voor het eerst vader en vierde hij dat een dag na de geboorte van zijn zoon James met drie treffers tegen Philippine. Zondag deed de spits van HVV’24 dat op de eerste verjaardag van de kleine Luime dunnetjes over. Papa Luime tekende – uitgerekend weer tegen Philippine - voor de eerste twee doelpunten van HVV’24. Daarmee had de aanvaller een belangrijke aandeel in de 0-3 zege van de Hulster formatie.
 2. Kruiningen herpakt zich en is solo koploper, SPS op vinkentouw met uitblinker Andries de Jong
  PREMIUM

  Kruiningen herpakt zich en is solo koploper, SPS op vinkentouw met uitblinker Andries de Jong

  VLISSINGEN – Kruiningen is in de vierde klasse B alleen koploper na drie gespeelde wedstrijden. Het won met 2-4 van SKNWK. Brouwershaven en Waarde speelden met 1-1 gelijk en WIK’57 boekte de eerste zege van het seizoen door met 0-4 te winnen van Colijnsplaatse Boys. SPS versloeg Hansweertse Boys met 3-0 en Rillandia was met 1-4 te sterk voor Stavenisse. FC de Westhoek’20 won nipt met 1-0 van Smerdiek.