Volledig scherm
Ruben van der Meulen tekende zondag voor de vijfde goal van Oostburg. © Camile Schelstraete

Hattrick van Arjen Versluijs bezorgt Oostburg kans op revanche tegen Victoria'03

OOSTBURG - Na een mindere eindfase van de competitie verzekerde Oostburg, de meest scorende ploeg van de vierde klasse A, zich vorige week van deelname aan de nacompetitie. Daarin deed de ploeg zondag direct weer van zich spreken met een 6-1-zege op RSV, via onder meer drie treffers van Arjen Versluijs.

Tegen RSV, de nummer vier van de vierde klasse B, speelde Oostburg een puike partij. Nadat de score was geopend door Arjen Versluijs (1-0) bouwden Jochem van der Meulen en Timo Bertens de voorsprong uit naar 3-0 halverwege.

Vanaf het begin van de tweede helft gingen de bezoekers op zoek naar een tegentreffer, maar het was Arjen Versluijs die met zijn tweede treffer (4-0) een eind maakte aan de eventuele illusies van de ploeg uit Rucphen. ,,Inderdaad, een belangrijke treffer. Toen wist ik ook dat deze wedstrijd in de tas zat.‘’

Dat tussen de treffers van Ruben van der Meulen (5-0) en opnieuw Versluijs (6-1), ook de bezoekers een keer scoorden, mocht de pret niet drukken. Door dit resultaat wacht volgende week op het kunstgras in Oudenbosch Victoria’03, de nummer twaalf uit de derde klasse A. ,,Na vandaag opnieuw een finale. Vier jaar geleden verloren we daar na twee duels via strafschoppen. Ik denk dat de druk nu meer bij hen ligt‘’, zo keek Versluijs alvast vooruit.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement