Volledig scherm
Graauw (groen) kreeg zondag een flinke draai om de oren van NVS: 6-1. © Peter Nicolai

Graauw krijgt klop van NVS

VIJFDE KLASSE AVLISSINGEN - In de vijfde klasse A van het zondagvoetbal kwam Graauw vandaag (zondag) als enige Zeeuws-Vlaamse club in actie. Een onverdeeld succes werd dat niet: uit tegen NVS was er een 6-1-nederlaag. Alle overige wedstrijden werden afgelast.

NVS-Graauw 6-1: In de eerste helft kon Graauw NVS nog enigszins bijbenen. De thuisclub nam via Gerben Cools al vlot een 1-0-voorsprong, maar daarna scoorde Fabian van Vliemberghe de gelijkmaker. Na de hervatting was er voor de bezoekers echter geen houden meer aan. Nadat Gerben Cools nog eens twee keer had gescoord, was het Sjoerd Marcusse die met een glaszuivere hattrick voor de 6-1-eindstand zorgde.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Swingend Hoek legt in Sneek beslag op tweede-periodetitel
  DERDE DIVISIE ZATERDAG/VIDEO

  Swingend Hoek legt in Sneek beslag op twee­de-periodeti­tel

  SNEEK – Dankzij een klinkende overwinning op ONS Sneek legde Hoek zaterdagmiddag beslag op de tweede-periodetitel in de derde divisie. Ruim acht maanden nadat de ploeg promoveerde vanuit de hoofdklasse, weet het dat het na het reguliere seizoen opnieuw mag strijden om promotie, deze keer naar de tweede divisie. Er is ook nog een kans dat het die play-offs niet hoeft te spelen, want na de 1-5-zege in Friesland blijft de ploeg ook nog steeds een titelkandidaat.
 2. Jonathan Constansia: Ik zweer het, ik ben echt niet de moeilijkste
  PREMIUM

  Jonathan Constansia: Ik zweer het, ik ben echt niet de moeilijk­ste

  TERNEUZEN - Tijdens de laatste training voor het duel met ONS Sneek, grijpt Jonathan Constansia donderdagavond ineens naar zijn gezicht. In een duel met Daniel Akindayini is hij geraakt door de arm van de Engelse spits, precies op zijn oog. ,,Ik was even een deel van mijn zicht kwijt’’, zegt de middenvelder tegen fysiotherapeut Ruben Deij. Zijn trainer, Hugo Vandenheede, komt polshoogte nemen. Je ziet de trainer denken: als ‘Jona’ tegen Sneek maar kan spelen. ,,Al kan ik maar door één oog wat zien; ik speel gewoon’’, is Constansia stellig.