Volledig scherm
Graauw (groen) kreeg zondag een flinke draai om de oren van NVS: 6-1. © Peter Nicolai

Graauw krijgt klop van NVS

VIJFDE KLASSE AVLISSINGEN - In de vijfde klasse A van het zondagvoetbal kwam Graauw vandaag (zondag) als enige Zeeuws-Vlaamse club in actie. Een onverdeeld succes werd dat niet: uit tegen NVS was er een 6-1-nederlaag. Alle overige wedstrijden werden afgelast.

NVS-Graauw 6-1: In de eerste helft kon Graauw NVS nog enigszins bijbenen. De thuisclub nam via Gerben Cools al vlot een 1-0-voorsprong, maar daarna scoorde Fabian van Vliemberghe de gelijkmaker. Na de hervatting was er voor de bezoekers echter geen houden meer aan. Nadat Gerben Cools nog eens twee keer had gescoord, was het Sjoerd Marcusse die met een glaszuivere hattrick voor de 6-1-eindstand zorgde.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek treedt aan zonder zijn koningskoppel, dat goed is voor 34 goals
    PREMIUM

    Hoek treedt aan zonder zijn koningskop­pel, dat goed is voor 34 goals

    HOEK - Van de laatste training voor het duel met Odin’59 werd Hugo Vandenheede niet vrolijk. De trainer van Hoek zag hoe Zinho Chergui halverwege de sessie het veld afstapte, omdat hij last zei te hebben van zijn knie. Niet veel later volgde een korte mededeling van Ruben de Jager, die gebaarde dat het niet meer ging. De boodschap? ‘Trainer, ik voel mijn hamstring, ik ga naar binnen’. Vandenheede schudde met zijn hoofd en zuchtte na afloop eens diep.