Goes stunt bij koploper TEC en staat weer in het linkerrijtje

VIDEOTIEL - Goes heeft zondag karakter getoond. Op bezoek bij TEC in Tiel won de ploeg met 0-1 in de derde divisie. TEC is daarmee koploper af, Goes nam afstand van de degradatiezone.

Goes startte met een versterkte verdediging. Jarreau Manuhuwa maakt zijn rentree in de basis. Hiep Nguyen werd naar de bank verwezen. In het eerste kwart was er aan weerszijde gevaar. Een goal van TEC werd afgekeurd wegens buitenspel en een schreeuw om een strafschop werd niet gehonoreerd.

Waar TEC de bal er niet in kreeg, lukte dat Goes wel. Met een beproefd recept: de hoekschop. Remon de Vlieger was de nemer, Sherief Tawfik kopte bij de tweede paal hard raak. Dat was in de 27ste minuut. TEC zocht vervolgens voor de pauze naar de gelijkmaker, maar vond deze niet.

Na de pauze eenzelfde beeld. TEC op zoek naar en doelpunt, Goes stug verdedigend en loerend op een counter. Ook de vrije trappen van De Vlieger waren een kans om gevaar te stichten. Ondanks verwoede pogingen van TEC hield doelman Brian Meulmeester zijn doel schoon.

Daarmee ‘scoorde’ Goes een welkome driepunter, de tweede in zeven duels dit kalenderjaar. Daarmee keert de ploeg van trainer Rogier Veenstra terug in het linkerrijtje.

Volledig scherm
© Johan Van Der Heijden
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement