Volledig scherm
Trainer Huseyin Dogan (rechts) promoveerde zaterdag met Goes naar de derde klasse. © Johan Van Der Heijden

Goes schiet Kruiningen naar de vierde klasse, ZSC'62 en Dauwendaele veilig

VIDEO | NACOMPETITIE 3E/4E KLASSEVLISSINGEN - Kruiningen is gedegradeerd naar de vierde klasse. De ploeg verloor zaterdag met 0-4 van de zaterdagtak van Goes. ZSC'62 (4-1 tegen FC de Westhoek) en FC Dauwendaele (1-2 tegen Hoedekenskerke/Kwadendamme) dwongen handhaving af.

Kruiningen-Goes 0-4: De ploeg van trainer Huseyin Dogan combineerde vlot en won verdiend, waardoor het promoveerde naar de derde klasse en Kruiningen liet degraderen naar de vierde klasse. Deladier Pereira en Bajram Bajra bezorgden Goes een superstart en bepaalden de ruststand daarmee op 0-2. Kadar Abdullah en Boudewijn Boonman zorgden na de pauze voor de 0-4-eindstand.

ZSC'62-FC de Westhoek 4-1: Een pittige derby

Een pittige derby, tussen een derde- en een vierdeklasser. Die derdeklasser, ZSC'62, won. Aanvoerder Jos Erades maakte er al snel 1-0 van en en een vrije trap van Mike de Voogd, in één keer raak, betekende de 2-0. Hij schoot de bal binnen terwijl de keeper van FC de Westhoek nog met zijn muur aan de slag was. Na de pauze miste Dennis Schuitemaker een strafschop namens FC de Westhoek. Barry van der Stel maakte daarna de 3-0, Lennart Padmos deed iets terug (3-1) en Mark Provoost schoot vanaf de stip de 4-1 binnen.

Hoedekenskerke/Kwadendamme-Dauwendaele 1-2

 De Middelburgers speelden zich veilig tegen de nummer twee van de vierde klasse A. De ploegen bewaarden de doelpunten voor na de pauze. Het was Dauwendaele dat een voorsprong nam. Gino Breuer maakte in de vijftigste minuut 0-1. Pas een goed kwartier voor tijd viel de beslissing. Tee-Jay Harris zette Dauwendaele op 0-2. Marco Bek maakte er in de 86ste minuut nog wel 1-2 van, maar zijn treffer kwam te laat om de spanning terug in de wedstrijd te brengen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement