Zeelandia Middelburg (groen-wit) deed het weer niet rustig aan in het bekertoernooi.
Volledig scherm
PREMIUM
Zeelandia Middelburg (groen-wit) deed het weer niet rustig aan in het bekertoernooi. © Ruben Oreel

Goals, goals en nog eens goals; Zeelandia Middelburg wéér uiterst productief

DISTRICTSBEKERVLISSINGEN – RCS, Luctor Heinkenszand en Zeelandia Middelburg mogen zich opmaken voor de volgende ronde van de districtsbeker. Laatstgenoemde ploeg was al door, maar liet de teugels tegen Welberg allerminst vieren. Goals, goals en nog eens goals.

 1. Uitgerekend Arvin de Witte is bij WHS de pechvogel tegen Halsteren
  PREMIUM

  Uitgere­kend Arvin de Witte is bij WHS de pechvogel tegen Halsteren

  SINT ANNALAND - Voor WHS waren de druiven zuur in de derde klasse B, na het late verlies tegen kampioenskandidaat Halsteren. Nog één keer werd de bal voor het doel gegooid, met de laatste minuut al op de klok. In het luchtgevecht dat volgde op de vrije trap kreeg WHS-aanvoerder Arvin de Witte de bal ongelukkig in het gezicht. Natuurlijk stond de Halsterse topschutter Mike de Nijs op de goede plaats om van dichtbij de winnende treffer binnen te schieten: 2-3.
 2. Voetbal Vodcast #3: ‘Voorlopig geen feestjes bij VV Goes’
  voetbal vodcast

  Voetbal Vodcast #3: ‘Voorlopig geen feestjes bij VV Goes’

  VLISSINGEN – De twee Zeeuwse derdedivisionisten beleven een matige (Hoek) en een slechte (Goes) start van het seizoen. Hoek moet aanstaande zaterdag winnen bij ACV en hoopt een week later over Istvan Bakx te kunnen beschikken. Goes gaat na drie nederlagen op rij zware weken tegemoet, want het treft achtereenvolgens de topploegen Excelsior’31, Sparta Nijkerk en Stedoco. ,,Ik verwacht de komende weken geen feestje in Goes’’, zegt sportverslaggever Barry van der Hooft in de nieuwe aflevering van de PZC Voetbal Vodcast.