MZC'11 (zwart-oranje-rood) pakte zaterdag de eerste periodetitel in de tweede klasse A.
Volledig scherm
PREMIUM
MZC'11 (zwart-oranje-rood) pakte zaterdag de eerste periodetitel in de tweede klasse A. © Sandra Schimmelpennink

Dubbele gevoelens bij MZC’11 na grijpen periodetitel

TWEEDE KLASSE EVLISSINGEN - MZC’11 vierde een miniem feestje in de tweede klasse E, want er was na de 2-2 tegen De Meeuwen sprake van gemengde gevoelens. Enerzijds was het veroveren van de eerste periodetitel een feit, maar anderzijds zag de ploeg VVGZ (3-0-zege op Arendskerke) in punten op gelijke hoogte komen. 

  1. Afgelastingen dit weekend: Kloetinge niet in actie, ook Yerseke en Walcheren-Serooskerke van de planning

    Afgelastin­gen dit weekend: Kloetinge niet in actie, ook Yerseke en Walcheren-Seroosker­ke van de planning

    VLISSINGEN - Kloetinge komt zaterdag opnieuw niet in actie. De wedstrijd van de Bevelandse eersteklasser in en tegen Nieuw-Lekkerland gaat niet door in verband met (mogelijke) coronagevallen bij de tegenstander. Ook tweedeklasser Yerseke speelt zaterdag niet, vanwege dezelfde problematiek bij tegenstander VVGZ. Eveneens in de Tweede Klasse E is de wedstrijd Walcheren-Serooskerke van het programma verdwenen.
  2. Kenny Verhoene moet nieuwe club in Duitsland zien te behoeden voor degradatie

    Kenny Verhoene moet nieuwe club in Duitsland zien te behoeden voor degradatie

    FÜRSTENWALDE - Kenny Verhoene heeft een nieuwe club gevonden. De trainer, die onlangs na één training afhaakte bij Hoek, heeft een overeenkomst gesloten met FSV Union Fürsterwalde. Die club moet hij zien te behoeden voor degradatie uit de Regionalliga Nordost. Verhoene was in Duitsland eerder ruim vijf jaar werkzaam bij FC Carl Zeiss Jena. Die club is zondag uitgerekend de eerste tegenstander bij zijn debuut.