Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Ragut boekte zondag zijn eerste zege als hoofdtrainer. © Lex De Meester

De lach is weer terug bij Vlissingen

VLISSINGEN - Hoofdklasser Vlissingen heeft de eerste thuiszege van het seizoen geboekt. Gisteren werd RKSV Minor op het kunstgrasveld aan de Irislaan nipt verslagen: 1-0. ,,Gooi die statistiek maar in de prullenbak’’, zei middenvelder Etienne Mallie lachend.

De score had ook hoger kunnen uitvallen. Maar daar maalde natuurlijk helemaal niemand om bij de thuisploeg. ,,Ik heb vandaag gewoon echt genoten’', zei interim-trainer Thomas Ragut trots. ,,We hebben met z’n allen gestreden’', sprak middenvelder Raymond Wolff. Lachende gezichten in de kleedkamer, dat was alweer even geleden. ,,Het werd echt tijd, ja’', beaamde Wolff.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek treedt aan zonder zijn koningskoppel, dat goed is voor 34 goals
    PREMIUM

    Hoek treedt aan zonder zijn koningskop­pel, dat goed is voor 34 goals

    HOEK - Van de laatste training voor het duel met Odin’59 werd Hugo Vandenheede niet vrolijk. De trainer van Hoek zag hoe Zinho Chergui halverwege de sessie het veld afstapte, omdat hij last zei te hebben van zijn knie. Niet veel later volgde een korte mededeling van Ruben de Jager, die gebaarde dat het niet meer ging. De boodschap? ‘Trainer, ik voel mijn hamstring, ik ga naar binnen’. Vandenheede schudde met zijn hoofd en zuchtte na afloop eens diep.