Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Ragut boekte zondag zijn eerste zege als hoofdtrainer. © Lex De Meester

De lach is weer terug bij Vlissingen

VLISSINGEN - Hoofdklasser Vlissingen heeft de eerste thuiszege van het seizoen geboekt. Gisteren werd RKSV Minor op het kunstgrasveld aan de Irislaan nipt verslagen: 1-0. ,,Gooi die statistiek maar in de prullenbak’’, zei middenvelder Etienne Mallie lachend.

De score had ook hoger kunnen uitvallen. Maar daar maalde natuurlijk helemaal niemand om bij de thuisploeg. ,,Ik heb vandaag gewoon echt genoten’', zei interim-trainer Thomas Ragut trots. ,,We hebben met z’n allen gestreden’', sprak middenvelder Raymond Wolff. Lachende gezichten in de kleedkamer, dat was alweer even geleden. ,,Het werd echt tijd, ja’', beaamde Wolff.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Swingend Hoek legt in Sneek beslag op tweede-periodetitel
  DERDE DIVISIE ZATERDAG/VIDEO

  Swingend Hoek legt in Sneek beslag op twee­de-periodeti­tel

  SNEEK – Dankzij een klinkende overwinning op ONS Sneek legde Hoek zaterdagmiddag beslag op de tweede-periodetitel in de derde divisie. Ruim acht maanden nadat de ploeg promoveerde vanuit de hoofdklasse, weet het dat het na het reguliere seizoen opnieuw mag strijden om promotie, deze keer naar de tweede divisie. Er is ook nog een kans dat het die play-offs niet hoeft te spelen, want na de 1-5-zege in Friesland blijft de ploeg ook nog steeds een titelkandidaat.
 2. Jonathan Constansia: Ik zweer het, ik ben echt niet de moeilijkste
  PREMIUM

  Jonathan Constansia: Ik zweer het, ik ben echt niet de moeilijk­ste

  TERNEUZEN - Tijdens de laatste training voor het duel met ONS Sneek, grijpt Jonathan Constansia donderdagavond ineens naar zijn gezicht. In een duel met Daniel Akindayini is hij geraakt door de arm van de Engelse spits, precies op zijn oog. ,,Ik was even een deel van mijn zicht kwijt’’, zegt de middenvelder tegen fysiotherapeut Ruben Deij. Zijn trainer, Hugo Vandenheede, komt polshoogte nemen. Je ziet de trainer denken: als ‘Jona’ tegen Sneek maar kan spelen. ,,Al kan ik maar door één oog wat zien; ik speel gewoon’’, is Constansia stellig.