Derek de Booij (midden).
Volledig scherm
Derek de Booij (midden). © Peter Nicolai

Clinge slaat aanval Breskens af

BRESKENS - Breskens is er zondagmiddag niet in geslaagd om Clinge de eerste nederlaag van dit seizoen toe te brengen. De thuisploeg kwam binnen vijf minuten op voorsprong, maar zag de koploper na rust alsnog langszij komen. Door het 1-1 gelijkspel heeft Clinge nog altijd een voorsprong van vier punten op nummer twee Breskens.

 1. Kopzorgen voor Ronaldo Meijer: gebroken jukbeen en voetballen zonder kruisband
  PREMIUM

  Kopzorgen voor Ronaldo Meijer: gebroken jukbeen en voetballen zonder kruisband

  KLOETINGE - Als je het hebt over spelers die vaak pech hebben met blessures, is Ronaldo Meijer toch wel een naam die geregeld de revue passeert. Vlak voor de corona-uitbraak scheurde hij opnieuw zijn kruisband af. Ditmaal koos hij er echter voor om zonder operatie te herstellen. Dat ging boven verwachting goed, tot hij in de laatste bekerwedstrijd zijn jukbeen brak en nu opnieuw weken langs de kant staat.
 2. Eén goede helft is onvoldoende voor Hoek
  PREMIUM

  Eén goede helft is onvoldoen­de voor Hoek

  HOEK - Het scorebord in Hoek gaf aan dat er nog negen minuten waren te spelen, toen het muisstil langs het veld werd. Aanjager Erwin Franse eruit, Mike Segers erin. Die wissel zorgde voor onbegrip bij de supporters, die twijfelden aan het voetbalverstand van de trainer. In de minuten die volgden, creëerde de Zeeuws-Vlaamse derdedivisionist niks meer. FC Lisse, dat in de eerste twee duels één puntje had vergaard, kwam met de schrik vrij en prees zich gelukkig met een 1-2-zege.