Groede-keeper Rik Verkruijsse grijpt in bij een aanval van Clinge, waarbij Tim Vermeirssen (midden) te laat komt.
Volledig scherm
Groede-keeper Rik Verkruijsse grijpt in bij een aanval van Clinge, waarbij Tim Vermeirssen (midden) te laat komt. © Camile Schelstraete

Clinge degradeert na één jaar naar de vierde klasse

CLINGE - Clinge keert na één seizoen terug in de vierde klasse van het zondagvoetbal. Op eigen veld verloor de derdeklasser zondag na strafschoppen van Groede. De West-Zeeuws-Vlaamse vierdeklasser treft in de tweede ronde om een plaats in de derde klasse Sprundel. Dat duel wordt in Brabant gespeeld.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 25 jaar vrouwenvoetbal op ‘de Boomwai’
    PREMIUM

    25 jaar vrouwen­voet­bal op ‘de Boomwai’

    GRAAUW – Op een zonovergoten sportpark ‘de Boomwai’ nam Eline van Campen (23) afgelopen zondag in de bekerwedstrijd tegen HVV’24 voorlopig afscheid als keepster van VV Graauw. Ze stond meer dan tien jaar onder de lat bij de Oost Zeeuws-Vlaamse club, maar vanwege werk in Amsterdam hing ze met pijn in het hart haar keepershandschoenen aan de wilgen. Ze had nauwelijks wat te doen tegen de Hulsterse vrouwen. Het combinatievoetbal van Graauw werd beloond met een 5-0-zege, terwijl eerder al met 4-1 werd gewonnen van Vogelwaarde. Daardoor bekeren de vrouwen van VV Graauw verder.