Bruse Boys neemt met nederlaag afscheid van eerste klasse

VIDEOBRUINISSE – Bruse Boys heeft met een nederlaag afscheid genomen van de eerste klasse B van het zaterdagvoetbal. De Schouwse degradant ging voor eigen publiek met 1-2 onderuit tegen Deltasport.

Na 21 minuten kwam Bruse Boys op een 0-1-achterstand. Marruchen Zimmerman opende de score namens de bezoekers. Tien minuten na rust maakte Edinho Pattinama er 0-2 van. Het slotakkoord was voor Yarick Dorst, die scoorde in zijn laatste wedstrijd voor Bru – hij verkast naar tweede divisionist Barendrecht - en de eindstand op 1-2 bepaalde. De middenvelder deed dat met een prachtige vrije trap.

Zo nam Bruse Boys met een nederlaag afscheid van het eersteklasserschap. De ploeg van trainer Marco Groeneveld degradeerde een week eerder naar de tweede klasse, na een 7-1-nederlaag tegen SHO.

Volledig scherm
Yarick Dorst scoorde in zijn laatste competitiewedstrijd voor Bruse Boys. © Dirk-Jan Gjeltema
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.