Bruse Boys neemt met nederlaag afscheid van eerste klasse

VIDEOBRUINISSE – Bruse Boys heeft met een nederlaag afscheid genomen van de eerste klasse B van het zaterdagvoetbal. De Schouwse degradant ging voor eigen publiek met 1-2 onderuit tegen Deltasport.

Na 21 minuten kwam Bruse Boys op een 0-1-achterstand. Marruchen Zimmerman opende de score namens de bezoekers. Tien minuten na rust maakte Edinho Pattinama er 0-2 van. Het slotakkoord was voor Yarick Dorst, die scoorde in zijn laatste wedstrijd voor Bru – hij verkast naar tweede divisionist Barendrecht - en de eindstand op 1-2 bepaalde. De middenvelder deed dat met een prachtige vrije trap.

Zo nam Bruse Boys met een nederlaag afscheid van het eersteklasserschap. De ploeg van trainer Marco Groeneveld degradeerde een week eerder naar de tweede klasse, na een 7-1-nederlaag tegen SHO.

Volledig scherm
Yarick Dorst scoorde in zijn laatste competitiewedstrijd voor Bruse Boys. © Dirk-Jan Gjeltema
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ploeterend Hoek moet derde nederlaag op rij slikken
    DERDE DIVISIE ZATERDAG I Video

    Ploeterend Hoek moet derde nederlaag op rij slikken

    HOEK – De thuiswedstrijd tegen Jong FC Groningen was zaterdagmiddag nog maar negen minuten oud, toen Hoek al aan een kansloze middag bezig leek te zijn. Door twee treffers van de bezoekers (0-2) liep de derdedivisionist razendsnel achter de feiten aan. Na de 0-3 kort na rust leek het duel definitief gespeeld, maar in de slotfase kende Hoek onverwacht nog een opleving. Die kwam echter te laat, waardoor de ploeg van Hugo Vandenheede met 3-4 onderuit ging.