Veere-trainer Danny Magito kon zijn ogen zaterdag niet geloven.
Volledig scherm
PREMIUM
Veere-trainer Danny Magito kon zijn ogen zaterdag niet geloven. © Lex De Meester

‘Bijzondere middag’ levert Veere vier rode kaarten op

DISTRICTSBEKERVLISSINGEN – De tweede wedstrijd in het bekertoernooi werd voor sommige ploegen wederom een succes. VCK won bijvoorbeeld met 5-0 van Jong Ambon en ook WIK’57 pakte in dezelfde poule de tweede zege (2-3 winst op SC Welberg). Beide ploegen staan op zes punten. 

 1. Kloetinge moet nog een keer terug: ‘Doordeweeks, voor 45 minuten, dat is drama!‘
  PREMIUM

  Kloetinge moet nog een keer terug: ‘Doorde­weeks, voor 45 minuten, dat is drama!‘

  DORDRECHT - Met geduld de muur van Oranje Wit afbreken, zodat er in de tweede helft ruimte zou komen. Dat was ongeveer zoals Marcel Lourens, trainer van Kloetinge, het zaterdag had voorzien. Eén klein probleem, die tweede helft kwam er nooit. Door een blessure van scheidsrechter David Vriesenga keert de Bevelandse formatie later dit seizoen nog een keer terug in Dordrecht, maar dan wel met een 0-1-voorsprong.
 2. Trainer van Goes: ‘We moeten allemaal in de spiegel kijken‘
  PREMIUM
  VIDEO

  Trainer van Goes: ‘We moeten allemaal in de spiegel kijken‘

  GOES - De derdedivisionist verliest kansloos van Excelsior’31 (1-3). ,,Het zat er geen moment in.” Het verschil in kwaliteit tussen hekkensluiter Goes en nummer twee Excelsior’31 was dan ook groot. Normaliter kan trainer Kevin Hollander hiermee leven. Zaterdag was dat niet het geval. ,,We nemen geen verantwoordelijkheid. Er hoeft niet met vingertjes naar elkaar gewezen te worden. Iedereen moet in de spiegel kijken: de jongens, de staf en ikzelf.”