Volledig scherm
Oostburg-speler Matthijs van der Meulen, hier op archiefbeeld, stapte zondag met zijn ploeg als winnaar van het veld. © Camile Schelstraete

Arjen Versluijs gidst Oostburg langs RIA W

VIERDE KLASSE AVLISSINGEN - Een uitgedund programma zondag in de vierde klasse A met vier afgelastingen, waarvan drie pas kort voor aanvang door de scheidsrechter. In Westdorpe werd het veld wel goed bevonden en ontving RIA W titelkandidaat Oostburg. De thuisploeg kwam tweemaal op voorsprong, maar verloor uiteindelijk toch met 2-3, onder meer via twee treffers van Arjen Versluijs. Ook in Nieuw Namen rolde de bal, wat Hulsterloo in het duel met ODIO drie belangrijke punten opleverde (3-2). Koewacht verloor in Woensdrecht met 4-0 van WVV'67.

RIA W-Oostburg 2-3: De thuisploeg opende de score via Kjell Schalken, maar kwam kort hierna met tien man te staan na rood voor Davud Ucak. Dit leidde tot een opstootje, maar na een minuut of tien werd de wedstrijd hervat met Egbert Audenaerd als vervanger van de eveneens weggestuurde grensrechter van RIA W. Op slag van rust kopte Arjen Versluijs de gelijkmaker binnen (1-1), maar kort na de thee bracht Fatih Özdemir zijn ploeg opnieuw op voorsprong: 2-1. Quiten de Muer profiteerde van een foute uittrap van de doelman door de 2-2 op het bord te brengen. Met zijn tweede treffer van de middag bezorgde Arjen Versluijs Oostburg drie belangrijke punten in de titelstrijd: 2-3.

WVV'67-Koewacht 4-0: De eerste helft leek zonder treffers te worden afgesloten, maar in de slotminuut trof Thimo Rottier alsnog doel met een fraaie lob: 1-0. Na een kwartier in de tweede helft nam dezelfde speler een hoekschop die via het been van een Koewacht-speler in het doel waaide: 2-0. Mochten de bezoekers nog hoop hebben gehad op een goed resultaat, dan was dit drie minuten later vervlogen toen Robin Schipperijn de 3-0 op het bord bracht. Tomlin Smits bepaalde de eindstand op 4-0.

Hulsterloo-ODIO 3-2: Met de wind in de rug kende de thuisploeg een prima start die door twee treffers van Dim de Waal leidde tot 2-0 binnen twaalf minuten. Koewacht leek hiermee op rozen te zitten, maar kwam al snel met beide benen op de grond toen Thomas Jansen er 2-1 van maakte. Halverwege de tweede helft verschafte Willem Cleys zijn ploeg weer wat lucht door de marge te vergroten tot twee treffers (3-1). Kort voor tijd bracht Rowdy van den Bossche vanaf elf meter de spanning nog even terug, maar Hulsterloo wist de drie belangrijke punten vast te houden: 3-2.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement