Zangeres Sam Cordes en toetsenist Wesley Steinfort brengen een liedje uit om mensen in coronatijd een hart onder de riem te steken.
Volledig scherm
Zangeres Sam Cordes en toetsenist Wesley Steinfort brengen een liedje uit om mensen in coronatijd een hart onder de riem te steken. © Still uit video

Zangeres Sam (19) steekt mensen hart onder de riem in coronatijd met eigen versie van ‘Uit Elkaar’

VIDEOVoor alle mensen die een geliefde missen in deze eenzame tijd, brengen de Dordtse zangeres Sam Cordes (19) en muzikant Wesley Steinfort (26) een nieuwe versie van ‘Uit Elkaar’ van rapper Yes-R uit. ,,Ik mis je knuffels, maar ik weet dat het je schaadt.”

Sam herschreef de tekst van de hit van Yes-R, waardoor hij precies aansluit op de situatie waarin we ons nu bevinden. ,,Een hart onder de riem voor alle mensen die in deze tijd niet bij hun dierbaren kunnen zijn”. schrijft de zangeres bij de cover. Toetsenist Wesley: ,,Voor iedereen die nu iemand missen moet! Samen komen we erdoorheen.”

Reactie van Yes-R

De cover is ook de originele vertolker van het liedje niet ontgaan. ‘Sam Cordes met haar corona-remix van Uit Elkaar’, schrijft Yes-R in zijn verhaal op Instagram waarin hij de cover deelt, voorzien van een applaus-emoji. 

De cover van het duo wordt veel gedeeld op social media. ,,Die komt wel binnen hoor! Heel mooi gezongen”, schrijft iemand onder het liedje.

Beluister het liedjes van Sam Cordes en Wesley Steinfort hieronder.