Volledig scherm
De woonboulevard in Dordrecht. © Archieffoto Victor van Breukelen

Woonboulevard Dordrecht in handen van nieuwe eigenaar

De woonboulevard in Dordrecht heeft sinds kort een nieuwe eigenaar. Westpoort Vastgoed uit Breda neemt het stokje over van Patrizia. De nieuwe eigenaar heeft naar eigen zeggen investeringsplannen om de marktpositie van de woonboulevard aan de Mijlweg te verbeteren en de huidige leegstand zo goed mogelijk in te vullen.

De Dordtse woonboulevard is te zien vanaf de A16 en heeft een oppervlakte van zo'n 18.000 vierkante meter. Westpoort Vastgoed is ook onder meer eigenaar van woonboulevards in Breda en Barendrecht.

Ruim zestien jaar geleden stampte bouwbedrijf Pols aan de Mijlweg ruim 18.000 vierkante meter winkeloppervlak uit de grond. In oktober 2002 openden de eerste woonzaken hun deuren op het voormalige Fokkerterrein. De winkeliers hebben het er niet altijd makkelijk, vanwege de veranderde markt. Columnist Kees Thies noemde de Dordtse meubelboulevard in de zomer van 2017 na een bezoekje ‘sfeerloos’ en ‘een tochtig wangedrocht’.

Volledig scherm
De woonboulevard in Dordrecht. © Victor van Breukelen

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!

  1. Graaiende oud-topman van Dordts staalbedrijf moet overzicht geven van al zijn bezittingen
    PREMIUM

    Graaiende oud-top­man van Dordts staalbe­drijf moet overzicht geven van al zijn bezittin­gen

    De oud-directeur van het Dordtse staalbedrijf Arcus die 2,2 miljoen euro stal van zijn werkgever moet uiterlijk woensdag 2 oktober een overzicht geven van al zijn bezittingen in binnen- en buitenland. Het gaat om bankrekeningen, beleggingen en kostbare bezittingen. Voor elke dag dat hij te laat is, legt de rechtbank Rotterdam hem anders een dwangsom op van 2500 euro. Dit bedrag kan oplopen tot een ton.