Een impressie van het wooncomplex in het voormalige 150kv hoogspanningsstation op de hoek Oranjelaan-Noordendijk in Dordrecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van het wooncomplex in het voormalige 150kv hoogspanningsstation op de hoek Oranjelaan-Noordendijk in Dordrecht. © VABO

Woningbouw in stroomstation kan na jaar vertraging weer verder

De verbouwing van het voormalige hoogspanningsstation op de hoek Noordendijk-Oranjelaan in Dordrecht tot wooncomplex is bijna een jaar vertraagd vanwege de ernstige bodemvervuiling op het voorterrein. Door een nieuwe overeenkomst tussen gemeente, projectontwikkelaar en Tennet wordt het plan weer vlotgetrokken.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.