Jelle den Toom (27) is onlineredacteur op de redactie van AD De Dordtenaar en AD Rivierenland. Hij zou op donderdag 14 mei 2020 in het huwelijksbootje stappen met zijn verloofde Lisa. Door het coronavirus moeten zij hun bruiloft noodgedwongen uitstellen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jelle den Toom (27) is onlineredacteur op de redactie van AD De Dordtenaar en AD Rivierenland. Hij zou op donderdag 14 mei 2020 in het huwelijksbootje stappen met zijn verloofde Lisa. Door het coronavirus moeten zij hun bruiloft noodgedwongen uitstellen. © Cees Schilthuizen

We mogen nog iets langer aftellen tot onze grote dag

COLUMNOnze grote dag was nog 52 nachtjes van ons verwijderd. Dat mijn verloofde Lisa en ik vanaf vandaag nog 165 keer welterusten tegen elkaar zouden zeggen als ongetrouwd stel, hadden we nooit gedacht.

Vrijwel alle belangrijke zaken zoals de trouwjurk, de ringen en de feestlocatie waren al geregeld. Over de vraag: serveren we ‘s avonds tijdens het feest een bitterballetje, een kaashapje, een bamihapje of allemaal? moesten we ons nog buigen. En hoewel ik nu al weinig te vertellen heb, denk ik dat we hier samen voor 14 mei wel uit waren gekomen.