Na de auto-inbraak in Dordrecht nam de politie drie 12 volt auto-opladers, 2 telefoonhouders, 2 frontjes van een autoradio, 2 zonnebrillen, 1 paar rode bokshandschoenen en 1 ruitentikker in beslag.
Volledig scherm
Na de auto-inbraak in Dordrecht nam de politie drie 12 volt auto-opladers, 2 telefoonhouders, 2 frontjes van een autoradio, 2 zonnebrillen, 1 paar rode bokshandschoenen en 1 ruitentikker in beslag. © Politie Dordrecht

Vier aanhoudingen na auto-inbraak in Dordrecht

Vier personen zijn vannacht aangehouden na een auto-inbraak in Dordrecht. Met dank aan een oplettende buurtbewoner konden de dieven aan de Nassauweg worden ingerekend. Dat meldt de politie Dordrecht.

  1. Wakker worden en gelijk mooi opgemaakt zijn? Esmee maakt het mogelijk: ‘Kwartiertje langer in bed blijven’
    PREMIUM
    De Starter

    Wakker worden en gelijk mooi opgemaakt zijn? Esmee maakt het mogelijk: ‘Kwartier­tje langer in bed blijven’

    Wanneer Esmee van ’t Hof ’s ochtends wakker wordt, zit al haar make-up netjes op z’n plaats. Al jaren is ze geïnteresseerd in permanente make-up en begin vorig jaar besloot ze om meer te gaan doen met deze passie. Sinds een jaar helpt ze haar klanten in haar eigen salon, THE WOW FACTOR, in Dordrecht om de natuurlijke schoonheid naar boven te halen. ,,Wie wil ’s ochtends nou niet dat kwartiertje langer in bed blijven liggen?”