Kees Thies vindt dat Dordtenaar Hans van Rossum het reuzescherp ziet als hij stelt dat het aanbrengen van camera’s en slagbomen aan en bij de Damiatebrug dit prachtige rijksmonument op grove wijze ontsiert.
Volledig scherm
PREMIUM
Kees Thies vindt dat Dordtenaar Hans van Rossum het reuzescherp ziet als hij stelt dat het aanbrengen van camera’s en slagbomen aan en bij de Damiatebrug dit prachtige rijksmonument op grove wijze ontsiert. © Maartje Brockbernd & Victor van Breukelen

Uitstel leidde voor de Damiatebrug helaas niet tot afstel…

Mijn stadsgenoot Hans van Rossum moet zich momenteel voelen als een Dordtse Don Quichot, al strijdt hij dan niet tegen windmolens maar tegen slagbomen. 

 1. Politie in regio maakt zich op voor hete jaarwisseling: ‘Er zijn heel veel korte lontjes’
  PREMIUM
  UPDATE

  Politie in regio maakt zich op voor hete jaarwisse­ling: ‘Er zijn heel veel korte lontjes’

  De politie in Zuid-Holland Zuid maakt zich op voor een hete jaarwisseling. Veel mensen zitten met korte lontjes, die uitgerekend dan wel eens tot ontbranding zouden kunnen komen. Dat vertelde districtschef Kees Geers van de politie Drechtsteden-Buiten dinsdagavond aan de gemeenteraad van Zwijndrecht. Maar die vrees geldt bepaald niet alleen voor zijn district, bevestigt woordvoerder Marjolijn Vrolijk van de politie-eenheid Rotterdam/Zuid-Holland Zuid.
 1. Hasjesstraat: om de haverklap was het naambordje weg
  Play

  Hasjes­straat: om de haverklap was het naambordje weg

 2. Elke dag een cadeautje van Erika tijdens thuisquarantaine
  Play

  Elke dag een cadeautje van Erika tijdens thuisqua­ran­tai­ne