Stadskunstenaar Erik Sep (rechts) bij dakloze Minko (links). Het busje op vierkante wielen, de slaapplek van Minko, was het eerste project dat Sep uitvoerde als stadskunstenaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Stadskunstenaar Erik Sep (rechts) bij dakloze Minko (links). Het busje op vierkante wielen, de slaapplek van Minko, was het eerste project dat Sep uitvoerde als stadskunstenaar. © © VICTOR VAN BREUKELEN

Stadskunstenaar Erik uit kritiek: ‘Dordrechts Museum had meer kunnen doen’

De samenwerking tussen stadskunstenaar Erik Sep en het Dordrechts Museum liep niet op rolletjes. Sep was nauwelijks zichtbaar in de stad: ,,Ik werd, net als iedereen, de dupe van corona maar de communicatie met het Dordrechts Museum liet ook te wensen over.”

  1. Met antivaxer Henk is geen gesprek te voeren: ‘Jij zit natuurlijk óók in het complot’
    PREMIUM
    COLUMN

    Met antivaxer Henk is geen gesprek te voeren: ‘Jij zit natuurlijk óók in het complot’

    Henk is een fanatiek antivaxer, die zijn tot heilig verheven ‘aan mijn lijf geen polonaise-status’ draagt als een superheldentenue. Het is ook zo’n beetje de enige ‘claim of fame’ die hij kán uitdragen, want verder is het leven tot dusver niet bepaald succesvol voor hem gebleken: geen baan, geen relatie, bijna 40 en nog altijd woonachtig (op het zolderkamertje) bij zijn ouders.