Volledig scherm
PREMIUM
Sliedrecht viert de vroege 1-0 van Sjoerd van der Waal (voorgrond) tegen Roda'46. © Richard van Hoek Fotografie

Sliedrecht is klaar voor finale: één wedstrijd verwijderd van terugkeer in hoofdklasse

SPORTSliedrecht is nog één wedstrijd verwijderd van een terugkeer in de hoofdklasse (zaterdag). De ploeg van Dennis van der Steen toonde gisteravond zijn mentale veerkracht tegen Roda'46 en boog een 1-2 achterstand bij rust om in een 5-2 overwinning. Dennis Verhoef scoorde vier keer voor de 'blauw-witten'.

Na twee seizoenen in de eerste klasse wil Sliedrecht terug naar de hoofdklasse. Na de winst (4-1) op Honselersdijk in de eerste ronde van de nacompetitie was gisteravond Roda'46 uit Leusden de volgende horde op weg naar een hogere competitietrede. Die ploeg had van de laatste negen competitiewedstrijden in de eerste klasse van West 1 slechts twee keer gewonnen en richtte alle pijlen op de nacompetitie.

  1. Er moet toch een betere plek te vinden zijn voor de kermis?
    PREMIUM
    COLUMN

    Er moet toch een betere plek te vinden zijn voor de kermis?

    Begrijp me goed. Ik heb, buiten dat opgefokte sfeertje dat er soms omheen hangt, hélemaal niks tegen de kermis. Ik ben namelijk écht niet vergeten hoe mooi ik het als kind vond om een rondje in de draaimolen te maken. Hoe enerverend het was om voor het eerst naast mijn vader in de botsautootjes te zitten en hoe heerlijk de poffertjes ter afsluiting smaakten. Dát gun ik alle kinderen in mijn stadje én hun ouders natuurlijk van harte.