Dordrecht
Rob en Yvonne van Wingerden in hun Bed & Breakfast in het geboortehuis van Aelbert Cuyp aan de Nieuwe Haven. Op de achtergrond zijn de schilders bezig met het stadsgezicht van Cuyp.
Volledig scherm
PREMIUM
Dordrecht Rob en Yvonne van Wingerden in hun Bed & Breakfast in het geboortehuis van Aelbert Cuyp aan de Nieuwe Haven. Op de achtergrond zijn de schilders bezig met het stadsgezicht van Cuyp. © Rinie Boon

Rob en Yvonne beginnen Aelbert Cuyp B&B in zijn geboortehuis

DORDRECHT – Ze hadden altijd een droom om in Spanje een Bed & Breakfast te beginnen. Nu maken Rob en Yvonne van Wingerden die droom waar aan de Nieuwe Haven in Dordrecht, waar ze een Aelbert Cuyp B&B openen in het geboortehuis van de beroemde schilder.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”