Een deel van de vriendengroep verzamelt op de plek waar hun vriend Rick zaterdag op zondagnacht werd aangereden. De derde van links is Ricks vriend Jelle de Wit, die aan het woord is in dit verhaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Een deel van de vriendengroep verzamelt op de plek waar hun vriend Rick zaterdag op zondagnacht werd aangereden. De derde van links is Ricks vriend Jelle de Wit, die aan het woord is in dit verhaal. © Arie Kievit

Rick (23) ligt zwaar gehavend in het ziekenhuis na aanrijding, bestuurder reed door: ‘Wees een vent en meld je!’

Een gezellig feestje met heftige afloop: Rick Maasland (23) fietste zaterdagnacht in z’n eentje naar huis toen hij van achteren werd aangereden. Zwaar gehavend bleef hij achter. De bestuurder reed gewoon door. Zijn vrienden zijn boos. ,,Wees gewoon een vent en meld je!”

  1. Dat hele Black Friday-gedoe, trap daar nou toch niet in
    PREMIUM
    COLUMN

    Dat hele Black Fri­day-ge­doe, trap daar nou toch niet in

    Ik kan wel een nieuwe laptop gebruiken, want mijn baard groeit sneller dan dat kreng opstart. Trouwens, over baarden gesproken; mijn scheerapparaat klinkt al maanden als een Boeing 747 in nood, mijn smartphone moet ik tegenwoordig al voor de lunch opladen, m’n blender blendt alleen nog maar in etappes, mijn favoriete luchtje (‘ontdekt’ door zoonlief) is alweer op en die bureaustoel op mijn werkkamer had ik nooit online moeten kopen, want dat ding ‘staat’ leuker dan dat ‘ie zit.