Een clip van cabaretier Richard Groenendijk als Jopie Parlevliet wordt getoond tijdens de thuiseditie van het theaterdiner van Landvast Alblasserdam.
Volledig scherm
Een clip van cabaretier Richard Groenendijk als Jopie Parlevliet wordt getoond tijdens de thuiseditie van het theaterdiner van Landvast Alblasserdam. © Brunopress

Richard Groenendijk komt ‘in de eetkamer’ tijdens Theaterdiner aan huis van Landvast

Cultureel centrum Landvast in Alblasserdam laat gasten een avondje theater in huis halen met een online theaterdiner. Onder andere cabaretier Richard Groenendijk is zaterdag met een videoclip te zien in deze allereerste thuiseditie. Bij bestelling van een viergangendiner via de site krijgen gasten toegang tot Zoom om live mee te kijken.

 1. Cafébaas Gijs wist er altijd een feestje van te maken: ‘Het liefst stond hij te dansen op de biljarttafel’
  PREMIUM
  VAN WIEG TOT GRAF

  Cafébaas Gijs wist er altijd een feestje van te maken: ‘Het liefst stond hij te dansen op de biljartta­fel’

  Gijs Tijssen, door menig Dordtenaar gekend en geliefd. Met zijn enthousiasme en aanstekelijke lach wist hij de klanten van zijn Café De Pul steeds weer vrolijk te krijgen. ,,Hij maakte het altijd gezellig, stond het liefst bovenop de biljarttafel te dansen.’’ Deze keer in de rubriek Van Wieg Tot Graf het levensverhaal van Gijs Tijssen (26 juni 1941 - 12 maart 2021).
 1. Eeuw oude Middelburgse Seisklok krijgt opknapbeurt
  Play

  Eeuw oude Middelburg­se Seisklok krijgt opknap­beurt

 2. Dokbrug open, versleten Koningsbrug weg
  Play

  Dokbrug open, versleten Konings­brug weg